Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

OPREND Tippek - Windows 7 telepítése pendriveról!

Szerző: Kori
Először is szükségünk lesz egy legalább 4 GB-os pendrivera! Smile Majd egy Windows 7 USB-DVD Download Tool nevű programra, amellyel megoldható, hogy pendrivreról indítsuk a Windows 7 telepítését! A program angol nyelvű! Ezenkívül szükség lesz természetesen még egy Windows 7 képfájlra is, amelyet oldalunkról is letölthetsz! (Regisztrált tag láthatja!)A Windows 7 USB-DVD Download Tool nevű program, amelyet ráadásul a Microsoft fejlesztett ki teljesen ingyenesen és jogtisztán tölthető le innen: Windows 7 USB-DVD Download Tool

Ha letöltötted a programot, akkor futtasd és telepítsd fel! (ha nem megy akkor adminisztrátori jogokkal futtasd!) A telepítése egészen egyszerű, nem okoz senkinek sem problémát! Helyezd be a pendriveod az USB foglalatba és várd meg míg felismeri a géped, majd formázd le, hogy semmi ne maradjon rajta! (NTFS-re!)

Ha ezzel is megvagy, akkor indítsd el a Windows 7 USB-DVD Download Tool programot vagy az asztalról vagy a Start menüből!

Ezután nyomd meg a "Browse" gombot, majd tallózd be a Windows 7 lemezképét, majd nyomj "Next"-et! Következő lépésként menj a "USB device"-ra és a következő lapon válaszd ki a pendriveod, majd nyomd meg a "Begin copying" feliratú gombot!

Ha megnyomtad, akkor elkezdi a fájlok másolását, ez a művelet eltart egy ideig, de általában csak pár perc! (USB sebességétől függően!)

Ha befejezte a formázást, akkor lépj ki a programból, majd indítsd újra a géped és állítsd be a Bioszban, hogy a géped USB-ről bootoljon és kezdődhet a jól megszokott Windows 7 telepítés, mint ahogy megszokhattuk!

A pendriveról való telepítéskor a Windows 7 jóval gyorsabban települ! Nekem például 25 %-al gyorsabban települ fel, persze ezt fel lehet tornászni magasabb értékre is, egy gyorsabb pendrive használatával!

Képekben:Hozzászólások megtekintése (eddig 4 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
raczviktor · 10 év
Mindent lépésről lépésre szépen megcsinálok, de a másolás helyett azt irja, hogy Status: We were unable to copy your files. Please check your USB device and the selected ISO file and try again. Innen szedtem le a win7 x86 augusztusi kiadását. 8Gb-os Silicon Power flash van NTFS-re formázva. Jelenleg is az innen letöltött windows7-ről próbálkozok, de az dvd-re van kiirva. Mi lehet a gond?
tomburger · 10 év
@ raczviktor - Nekem nem szokott vele probléma lenni, én egy 8 GB-os FAT32 fájlrendszerű pendrive-ot szoktam használni. Szerintem formázd meg és állj át FAT32-re, de ez csak egy tipp, nem igazán gyakran használom.
Kori írta, hogy:

Idézet

Helyezd be a pendriveod az USB foglalatba és várd meg míg felismeri a géped, majd formázd le, hogy semmi ne maradjon rajta! (NTFS-re!)

de a program úgyis megformázza és nekem más fájlrendszerrel is működött.
raczviktor · 10 év
Ha FAT32-re formázom, mert egyébként ugy használom, akkor leformázza a program NTFS-re, de nem másol rá. Rendszergazdai jogokkal sem.
raczviktor · 10 év
http://rufus.akeo.ie/ Ezt a programot Driv3r http://oprend.hu/profile.php?lookup=1 ajánlotta és müködik! Kösz Grin

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (9)69.2 %
Nagyon jó (2)15.4 %
Jó (2)15.4 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Éppen 1 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 9 Vendég
  • 10 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!