Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Letölthető a Windows 11 Development Environment 2212-es változata

Szerző: Kori
A Windows 11 virtuális gépekre kiadott változatait a cég rendszeresen frissíti, mivel ezek általában 2-3 hónapos tesztelési időtartamra vannak ütemezve, ezután pedig mindenképpen szükséges annak aktiválása. A Windows 11 Development Environment frissebb megjelenését már nagyon várták felhasználók, ugyanis a korábbi változat január 10-ig volt érvényben.


A December 9-én kiadott változat még 21H2-vel érkezett, így mindenképpen izgalmas lehet a Windows 11 első frissítőcsomagján is kipróbálni alkalmazásainkat, illetve a rendszer újdonságait. A Windows 11 Development Environment Fejlesztői környezet) 2212-es verziója ezúttal 2023. április 12-ig lesz használható, és a szokásosan VMWare; Hyper-V; VirtualBox és Parallels virtuális gépre érhető el.

A 2212-es verzióban szintén a Windows 11 Enterprise (Evaluation) változatát telepíthetjük, melyhez megkapjuk a Visual Studio 2022 Community Edition-t UWP-támogatással; a .NET Desktop-ot; az Azure-t; a Windows App SDK-t; a Windows Subsystem for Linux-t előretelepített Ubuntu-val; a Windows Terminal-t és a Fejlesztői módot. A Windows 11 virtuális gépei legalább 20 GB szabad helyet igényelnek a lemezünkön és a Microsoft oldalán keresztül érhetőek le.

Letöltés: Get a Windows 11 development environment
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szavazás

Tetszenek az oldalunkon megjelenő cikkek változatosságai, illetve a publikált mennyiségük?

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 207 Tagok ma
  • 5 Szülinapos
  • 21,387 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!