Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Office-ellenőrző frissítést adott ki a Microsoft (KB5021751)

Szerző: Kori
A KB5021751-es frissítésre a Deskmodder.de német weboldal lett először figyelmes, mely csendben települ és egy alkalommal kerül lefuttatásra a telepítést követően. A hivatalos KB-oldal szerint ez feltérképezi az Office-t használók pontos számát valamint, hogy az irodai szoftvercsomag mely változata került telepítésre számítógépünkön.


"A frissítés célja, hogy segítsen a Microsoftnak meghatározni azon felhasználók számát, akik az Office nem támogatott (vagy hamarosan nem támogatott) verzióit használják, beleértve az Office 2013-at, az Office 2010-et és az Office 2007-et." - áll az Microsoft oldalán.

A bejegyzés nem tér ki arra, hogy pontosan milyen adatok kerülnek begyűjtésre, de a fő célpont leginkább a 2013-as Office verzió lehet, melynek támogatása 2023 április 11-én fejeződik be. Az Office 2013 kapcsán a Microsoft valószínűleg már dolgozik a tipikus figyelmeztetések kidolgozásán, amelyek a felhasználókat fogják értesíteni a támogatás megszűnéséről. A cég már elkezdte javasolni az előfizetéses Microsoft 365-re való frissítés lehetőségét, de január 31-ét követően egy kedvezőbb 1,99 $-os csomagot is kínálni fognak.

Forrás: KB5021751 prüft ob Office 2013 oder darunter noch installiert sind
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Szavazás

Tetszenek az oldalunkon megjelenő cikkek változatosságai, illetve a publikált mennyiségük?

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 8 Vendég
  • 0 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 21,387 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!