Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Kiszivárgott képernyőképeken a ChatGPT-4-el felvértezett "új Bing" kereső

Szerző: Kori
Mint korábban írtuk, a OpenAi projektjének kipróbálható demója 2022 november óta elérhető, és - regisztráció útján - bárki számára ingyenesen tesztelhető. A próbaváltozat még a ChatGPT-3-as változatára épül, mely elég jól kezeli a hozzá feltett kérdéseket, és arra meglepően összetett és pontos választ is képes adni.


A kiszivárgott képernyőképeket egy Owen Yin nevű diák tette közzé, aki hozzáférést kapott a Bing új, ChatGPT funkciójának kipróbálására. A forrás szerint a 4-es számozással a Chat robot még tovább lépett a képességeit illetően, de sok ideje nem volt annak tesztelésére, mert a hozzáférését törölték. Yin szerint a ChatGPT hozzáadásra került a Microsoft keresőjéhez, és ezt külön címkén keresztül lehetett elérni, melyet az "új Bing" névre kereszteltek el.


Ebben a változatban a normál keresősávot egy nagy fehér mezőre cserélték le, ahol legfeljebb 1.000 karaktert pötyöghetünk be. Míg a ChatGPT-3-as változata még a 2021-es adatbázisra épült, úgy ez az új verzió már képes hozzáférni a legfrissebb információkhoz is. Az "Új Bing" ChatGPT keresési eredményeinek része lesz, hogy linkeket fogunk látni a kérdéseinkre adott válaszokra vonatkozóan, mellyel lehetőségünk lesz ellenőrizni, hogy valóban pontos információkat tartalmaz-e a robottól érkező válasz.


Yin szerint a ChatGPT használata "lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy többet kérjenek, mint a kérdések megválaszolása." A számára elérhető változatban még lehetőség volt a normál Bing-es kereső használatára is, mely az eszköztáron keresztül váltható át. A fejlesztés nyilvánvalóan még korai stádiumban van, de lehetséges, hogy a Yin általi változattól már létezik frissebb verzió is, így nem tudni, hogy az éppen aktuális Build hol tart épp a fejlődése menetében.

Forrás: Oh the Things You’ll Do with Bing’s ChatGPT
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Éppen 1 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 5 Vendég
  • 11 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!