Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Megkapja az Acrobat Reader PDF-motorját az Edge böngésző

Szerző: Kori
A Microsoft blogbejegyzésében tudatta, hogy az Edge valamikor márciusban kap majd egy nagyobb frissítést, amely magával hozza az Adobe Acrobat PDF-motorját, így onnantól kezdve már az fogja kezelni a PDF-fájljaikat alapértelmezésben. A frissítést a Windows 11 és Windows 10 felhasználók egyaránt megkapják, így azt szakaszosan, de "1,4 milliárd Windows-felhasználóhoz juttatják el."


A szoftveróriás szerint az Edge-ben jelenleg is használt funkciók továbbra is ingyenesen használhatóak majd, de lesznek olyanok is, melyek csak előfizetés útján (pl. konvertálás, szerkesztés) érhetőek majd el. Ha valaki már rendelkezik ilyennel az Adobe irányából, akkor az ezeket a funkciókat is probléma nélkül igénybe veheti majd, akárcsak az Acrobat Reader külön szoftver esetében tenné.

Márciustól kezdve tehát elérhetővé válik az új PDF-motorral ellátott Edge. A felügyelt számítógépek esetében azonban egyelőre még opcionális lesz a lehetőség, így választhatnak annak használatáról. Az Edge jelenlegi, beépített PDF-olvasójának támogatását végül 2024 márciusában véglegesen megszünteti a cég, így már csak az Adobe szoftvere látja el majd ezen feladatokat.

Forrás: Microsoft Edge Blog
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!