Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Készül a Windows 11 második frissítőcsomagja (Sun Valley - 23H2)

Szerző: Kori
Bár a Microsoft szeretett volna az évenkénti kétszer érkező frissítőcsomagok kiadásával még több újdonságot - és nyilván hype-ot - adni a Windows 10/11-nek, a fogyasztói oldal nem volt elragadtatva a gyors kiadási ciklus alkalmazásától. A felhasználók sokszor botlottak számos problémába, melyet nem évente, hanem fél évente kellett javítani.


A cég így átállt az éves frissítésre, de kisebb csomagok révén - pár havonta - továbbra is érkezni fog néhány fontosabb funkció a Windows 11-hez, melyet "Moment" frissítésnek neveznek belső körökben. Ebből a "Moment 1" Update, azaz a Windows 11 "első pillanat frissítése" tavaly jelent meg, és egyben ez foglalta magában a rendszer első frissítőcsomagját is, melyet 22H2-ként ismerhettünk meg.

Kiszivárgott információk alapján a "Moment 2" fejlesztése valamikor március körül, míg a "Moment 3" frissítés elkészítését májusra időzítették a vállalatnál, de az év végén ezeket követi a "Moment 4" is, mely utóbbi lesz a Windows 11 második frissítőcsomagja. A "Moment 4" kódneve "Sun Valley 3", és valószínűleg 23H2-ként kerül kiadásra az év végén. [Szeptember-Október]

A Leak-et egyébként a már ismert Xeno nevű Twitter-felhasználó osztotta meg, mely szerint a "Windows 11, Version 23H2"-re hivatkozó részletek bukkantak fel az OSGWiki [www.osgwiki.com] webhelyen, amely a Microsoft alkalmazottainak fenntartott belsős oldal, ahol értekezhetnek egymással az éppen készített buildekről és fejlesztésekkel kapcsolatban.

Forrás: Seems like early internal work for Windows 11 23H2 is underway
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!