Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Letiltásra kerül a Windows 10-es rendszereken az Internet Explorer

Szerző: Kori
A Microsoft véglegesen parkolópályára helyezi az Internet Explorer böngészőjét, melyet a februári javítókedd, illetve a legutóbbi Edge frissítés készít elő. Ennek kapcsán a már nem támogatott (EOS - End of Support) böngésző automatikusan letiltásra kerül a Windows 10-es rendszereken, mely a frissítések telepítésével megy végbe.


A letiltás alkalmával az Internet Explorer elérhetetlenné válik, és amint a programhoz korábban társított hivatkozást, vagy parancsikont nyitnánk meg, úgy azonnal átirányításra kerülünk az Edge böngészőre. A szoftveróriás azt javasolja minden felhasználónak, hogy az Internet Explorer böngészőhöz ragaszkodók váltsanak az Edge-ben elérhető IE módra, mely a legegyszerűbb módja a kompatibilitási problémák megelőzésének.


Az Internet Explorer kivezetésének következő lépése nyáron folytatódik, amikor a IE hivatkozásai, mint amilyenek a Start menüben és a tálcán láthatóak, a májusi előzetes összegzőfrissítés alkalmával eltávolításra kerülnek, és a későbbi foltok is tartalmazni fogják ezt. Ez vonatkozik a Windows 10 végfelhasználóira, de az IoT és az Enterprise kiadások is érintettek. A Windows 10 LTSC és a Windows Szerver kiadások mentesülnek ezek alól. A Microsoft egészen 2029-ig támogatja az IE módot a Microsoft Edge-ben.

Forrás: Internet Explorer 11 desktop app retirement FAQ
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!