Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Hamarosan kipróbálhatóak lesznek a 'Moment 3' fejlesztései (Build 22624)

Szerző: Kori
Először 2022 novemberében láthattunk olyan információkat felszínre kerülni, melyek rámutattak arra, hogy a Microsoft elkezdte lassan csepegtetni a Developer, azaz Fejlesztői csatorna egyes Buildjeiben a "Moment 2", illetve "Moment 3"-ként említett frissítés új funkcióit. Pár hete viszont már a "Moment 4" frissítés egyes elemeit is láthatjuk a Dev csatorna Buildjeiben.


A dolgok elkezdtek tehát egyre sebesebben haladni a vállalat belső köreiben, melyhez most a PCBeta is újabb morzsákkal tudott számunkra szolgálni. A kínai fórumon ugyanis meglebegtették az eddig ismeretlen, 22624-es Buildről általuk szerzett információkat, melyet egy engedélyeztető frissítés révén vehettek használatba. [Enablement Package]


A Microsoft közkedvelt módszere ez arra, hogy csak a csomag megléte esetén tegyen elérhetővő funkciófrissítéseket. Az engedélyeztető frissítés tehát már elérhető egy szűk réteg számára tesztelésre, mely a KB5023595-ös számon vált elérhetővé, és a 22624-es Buildre frissítette a Windows 11 Buildszámát. A források beszámolnak arról is, hogy a 22621.1390-es építésre érkezett a "Moment 3"-at [májusban várható] engedélyező frissítés, mely ezután 22624.1390-es Buildre módosult.

Ehhez külön összegzőfrissítés is társult, amely pedig a KB5023011-es számon került feltüntetésre. A "Moment 3" béta csatornán való megjelenése már csak idő kérdése, de előtte még várunk egy "Moment 2"-es [Build 22623] frissítést is, melynek érkezése márciusban esedékes a jelenlegi információk alapján. Mindkét csomag esetében kisebb funkciókkal érkeznek. Ezeknél jóval kevesebb problémával is találkozhatunk, mint egy nagyobb frissítőcsomag esetén, melyet az év végén esedékes "Moment 4"-re tartogatnak.

Forrás: PCBeta
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 9 Vendég
  • 95 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 8,582 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!