Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Letölthető a Windows 11 23H2 frissítése

Szerző: Driver
Megjelent a Windows 11 23H2 (build 22631), vagy egyszerűbben a 2023-es frissítés, amely egyszerre hozott rengeteg új funkciót és valójában semmit. Ennek oka, hogy a Microsoft egy hónapja már kiadta a Windows 11 korábbi frissítéséhez, a 22H2-höz a Moment 4-es csomagot, amely bár csak opcionálisan volt elérhető, de minden újdonságot tartalmazott ami most a 23H2-ben már alapból megtalálható. A Moment 4 frissítés újdonságokairól itt olvashattok.


A megszokott módon, a Microsoft weboldaláról már letölthetjük több módon is az új verziót. Ha meglévő eszközünket szeretnénk azonnal frissíteni azt megtehetjük a Telepítési segéd nevű hivatalos eszközzel. A Media Creation Tool-lal pedig telepítési adathordozó írására, vagy telepítő ISO képfájlok letöltésre van lehetőségünk. A webhelyről szintén azonnal letölthetjük a ISO telepítőket is, amely ezúttal már szinte minden kiadást tartalmaz (Home, Pro, Enterprise, Workstation, Education stb.). De a Gépház → Windows Update oldalán keresztül is rálelhetünk a 23H2-es frissítésre, azonban egyelőre lehet, hogy szükséges a "Megkaphatja a legújabb frissítéseket, amint elérhetővé válnak" opció bejelölése.

Windows 11 23H2 letöltése

A Windows 11 23H2 egy további fontos hozománya, hogy a rendszer támogatási dátumai is frissültek, így a fogyasztói kiadások (Home és Pro) egészen 2025. november 11-ig, míg az üzleti kiadások (Enterprise és Education) 2026. november 10-ig kapnak majd támogatást. Tehát ha az újdonságok miatt jelenleg még nem is feltétlen, de a jövőbeli új fejlesztési csomagok (Moment frissítések) és kibővített támogatás mindenképpen érdemesé teszi a 23H2-re való frissítést.
Hozzászólások megtekintése (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Ju13s_09 · 30 napja
Ez a beépített kitömörítő vicc, jelszóval védett csomagokat nem tud kezelni ROFL
MixuQ · 21 napja
Eddig se tudott. De most legalább mégtöbb kiterjesztést nem tud xD
blazsi55 · 29 napja
"Ha meglévő eszközünket szeretnénk azonnal frissíteni azt megtehetjük a Telepítési segéd nevű hivatalos eszközzel. A Media Creation Tool-lal pedig telepítési adathordozó írására, vagy telepítő ISO képfájlok letöltésre van lehetőségünk."

Csak az ISO állomány 23H2. A Media Creation Tool (MCT) eszköz egyenlőre még mindig a Windows 11 előző, 22H2-es verzióját tölti le és abból készíti a telepítőt.
Az Update oldalán keresztül nem egyszerre kapja meg mindenki a frissítést, hullámokban érkezik.
Driver · 29 napja
Köszi az észrevételt, frissítettem a cikket.
blazsi55 · 22 napja
A "Media Creation Too"l frissült, és most már letölti a Windows 11 23H2 rendszert install.esd fájlba.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!