Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

MS: ideje elkezdeni gondolkodni a nyugdíjba vonuláson Windows XP!

Szerző: Kori
A hivatalos Windows-blogon megjelent egy bejegyzés,amelyen a Microsofttól Stephen L. Rose kijelentette,hogy két nagy ok is van a váltásra! Az egyik természetesen az,hogy az új operációs rendszer, a Windows 7,nagy előrelépést jelent a Windows XP-hez képest minden szempontból nézve. (Windows Vistáról nem is beszélve)



A másik nagy oka az az,hogy a Microsoft már csak alig 1000 napig támogatja a Windows XP-t a hivatalos támogatási jegyzék alapján. Rose szerint 2014 Április 8-a után már nem érkeznek biztonsági javítások és javítások a Windows XP-hez és a rendszer ki lesz téve a biztonsági fenyegetéseknek.

Rose arra is rámutat, hogy a harmadik féltől származó szoftverek gyártói is tervezik a Windows XP nyugdíjba vonulásának támogatását,mivel egyre inkább a Windows 7 áll náluk is a középpontban!

Rose azt is megemlítette,hogy a vállalkozásoknak számos módon rendelkezésre áll,hogy frissítsenek a jó öreg Windows XP-ről Windows 7-re,köztük például elérhető számukra a Windows 7 90 napos próbaverziója is!
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (1)50 %
Nagyon jó (1)50 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 2 Vendég
  • 6 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!