Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Windows 7 - 5 %-os piaci részesedés a táblagépeknél!

Szerző: Kori
A ZDNet azt állítja,hogy a Windows 7-el felvértezett táblagépek már 5 %-os piaci részesedést értek el csupán csak 1 év alatt 2011 második negyedévéig! Az új statisztika a Strategy Analytics piackutató cégtől származik és az eredmények az mutatják,hogy az Apple iPad még mindig messze a legdominánsabb termék a táblagépek tekintetében.
Jelenleg az Apple 61,3 százalékát értékesítette a táblagépeknek 1 év alatt,de ez a szám 1 évvel ezelőtt még 94,3 százalék volt. Android alapú táblagépek,amelyek 2,9 százalékát birtokoltak a piacnak egy évvel ezelőtt,mára felugrott 30,1 százalékra az utolsó negyedévben.

Microsoft operációs rendszere,azaz a Windows 7,amelynek egy évvel ezelőtt még nem volt piaci részesedése,most 4,6 százalékát uralja a piaci eladásoknak.

Darabszámra lebontva a leszállított táblagépeket,az iPad leszállított 9,3 millió darab táblagépet az Android 4,6 milliójával szemben. A Windows 7-el szerelt táblagépekből 700.000 fogyott az utolsó negyedévben.

A Microsoft azt reméli,hogy a Windows 8,amelyet 2012-ben kezdenek el árusítani hozzájárul majd az Apple vezető piaci uralmának meggyengítéshez.
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!