Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Már csak az internetezők kevesebb,mint fele használ Windows XP-t!

Szerző: Kori
A Microsoft 2001. október 25-én adta ki a Windows XP-t,amely tehát idén ünnepli tizedik születésnapját. A Microsoft ezután csak hat évvel később adta ki az utódját,a Windows Vistát,amely hatalmas bukás volt a Windows XP után,így sokan visszaváltottak a jól bejáratott kedvenc operációs rendszerükre.De most úgy néz ki, eljött az idő amire mindenki várt,egy stabil,jól működő egyszerűen használható és biztonságos operációs rendszert sikerült a Microsoftnak készítenie,amely nem csak az otthoni felhasználókat,de a vállalatokat is meggyőzte és egyre többen váltanak a Microsoft legújabb operációs rendszerére.

A Net Applications jelentése szerint júliusban a Windows XP egyfajta mérföldkőhöz érkezett,miszerint az operációs rendszer piaci részesedése leesett 49.69%-ra. A közelmúltban a Microsoft sürgette a Windows XP tulajdonosokat kezdjenek el gondolkodni,hogy frissítsenek Windows 7-re,hiszen a Windows XP hivatalos támogatása 2014 áprilisában lezárul.

A jelentés szerint a Windows 7 már 27,92%-os részesedést tudhat magáénak,míg a szegény Windows Vista,már csak 9,27%-os részesedéssel szerepel a piacon. Azonban a Vistát még így is többen használják mint a Mac-et,vagy a Linuxot! (Mac 3.76%,Linux 1.57%)

Hazánkban majdnem hasonló a helyzet,itt azonban még a Windows XP még nem süllyedt 50 % alá! Az XP jelenleg a rankings elemző és kutató oldal alapján 61,78%-al tartja a frontot,míg a Windows 7 30,27 %-al a második,a Vista pedig a maga 4,80 %-val a harmadik helyet foglalja el. A Mac és a Linux csak 1-1% körüli helyet hasíthat ki magának!Aki,még nem használ Windows 7-et,de szeretné kipróbálni,hogy milyen is az új operációs rendszer,akkor számukra tette letölthetővé a Microsoft a Windows 7 Enterprise 90 napos teljes verzióját! Amely angol nyelvű,azonban telepítést követően,Windows Update-ről letölthető a magyar nyelvi csomag hozzá és onnantól kezdve magyarul fogad minket!

A Windows 7 Enterprise 90 napos teljes verziója letölthető innen,mind 32,mind pedig 64-bites verzióban: Windows 7 Enterprise 90-day Trial

Forrás: techspot.com
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Éppen 1 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 8 Vendég
  • 109 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 8,634 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!