Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Az MTV Windows 7-re és Office 2010-re váltott!

Szerző: Kori
"Az MTV Office területéhez tartozó kliens gépek 30 százalékát, több mint 300 notebookot korábbi, Windows XP alapú környezetünkben nem tudtuk megfelelő központi felügyelet alá vonni. Miután vállalati telepítéssel kiadtunk egy notebookot, akár két év is beletelt, mire ismét láttuk a gépet, amelyre a felhasználó, rendszergazdai jogok hiányában, nem tudta telepíteni a szoftverfrissítéseket. Ezekre viszont szükség lett volna a biztonságos működéshez."Foglalta össze a problémák egyik aspektusát Vizsnyai Zsolt, a Magyar Televízió Zrt. Office területért felelős rendszergazdája.

A több mint ezer gép operációs rendszerét frissítették Windows XP-ről Windows 7-re és ezzel egy időben a vállalati alkalmazások virtualizálását a közszolgálati tévé informatikusai a Microsoft Consulting Services tanácsadóival közösen dolgozták ki egy koncepció szerint,nagymértékben automatizált eszközökkel.

"Az MTV-nél úgy tartja a mondás, hogy a PC nem mehet tönkre, annak a nap 24 órájában, a hét minden napján rendelkezésre kell állnia. A Windows 7-re történő átállással ezt a nagyobb üzemeltetési biztonságot tudjuk elérni kliens környezetünkben." - mondta Vizsnyai Zsolt, a Magyar Televízió Zrt. rendszergazdája.

A Windows 7-re történő átállással a Magyar Televízió olyan PC környezetet alakít ki, amelyben a felhasználók megkapják a munkavégzésükhöz szükséges rugalmas munkakörnyezetet, miközben az informatika kevesebb ráfordítással és magasabb színvonalon tudja azt üzemeltetni.

Nem beszélve arról,hogy a Windows 7-re történő átállással az MTV jelentős energiát takarít meg és a karbantartási költségek is alacsonyabbak,mint Windows XP estében,amely úgy-e fontos szempont egy állami támogatással működő cégnél!
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (3)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Éppen 1 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 4 Vendég
  • 9 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!