Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

GeForce 267.52 driverrel túlmelegedhet a GTX 590

Szerző: jedike
A svéd SweClockers oldalon az új GTX 590 tesztelése során találtak egy hibát melynek következtében a videokártya leéghet. Ha a 257.52-es driverrel húzzuk túl a GTX 590-et, akkor videokártya több terhelést vehet fel mint amit egyébként képes lenne elviselni és ennek következtében túlmelegedhet, sőt le is éghet.

Videó a hibáról:


A megoldás, hogy ne használjuk a 257.52-es illesztőprogramot, főleg ha szándékunkban áll túlhajtani a videokártyát. Az Nvidia kiadta a 267.85-ös drivert mely a SweClockers szerint is megoldja a problémát. Azt Nvidia azt javasolja azoknak a vásárlóknak akik túlhajtják a kártyát, hogy használják a legújabb illesztőprogramot amit a weboldalukról tölthetnek le. A gyári, CD-vel kapott driverek frissítése is javasolt a legújabbra.

Bár az új 267.85-ös driver javítja a túlhajtással járó problémát, az Nvidia azt tanácsolja hogy ne emeljék meg az alap órajelent és feszültséget.
Hozzászólások megtekintése (eddig 0 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Még nem küldtek hozzászólást

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 3 Vendég
  • 5 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!