Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Windows 7 - 2014. Októberéig vásárolhatunk Windows 7-es PC-t

Szerző: Kori
Azok, akik mégis a Windows 7-es számítógépek mellet döntenek 2013. Január 31.-ig kedvezményesen még frissíthetnek Windows 8-ra, ugyanis eddig az időpontig a Microsoft mindössze csupáncsak 4500 Ft-ért kínálja a felhasználóknak a Windows 8-at!


A Microsoft a partnerekkel együttműködve megállapodott abban, hogy 2014. Októberéig kínálnak eladásra Windows 7-el előtelepített számítógépeket, vagyis ezen időponton túl már csak magát az operációs rendszert lesz csak lehetőségünk megvásárolni, mivel a boltokban csak Windows 8-al előtelepített számítógépek lesznek megtalálhatóak.

Szerintem megéri kihasználni a frissítési akciót, mely már csak alig két hónapig biztosított a cég részéről, hiszen a Windows 7 mellé akciós áron Windows 8-at kapunk, és ha nem is jön be nekünk a Windows 8 még mindig ott a Windows 7.

Akinek viszont megtetszik az új rendszer az is megkaphatja így fillérekért, hiszen a kedvezmény lejárta után már ennek a többszörös áráért lehet majd megszerezni az új operációs rendszert. A magam részéről én mindkét rendszert ajánlani szoktam, de már egy ideje Windows 8-ra váltottam, mert nagyon megtetszettek az új rendszer képességei.

Jön a Karácsony, és sokan fognak új számítógépet vásárolni, és valószínűleg sok Windows 8-as számítógép fog gazdára találni, hiszen a Windows 8 jóval olcsóbb, így a Windows 8-al telepített gépek ára is kedvezőbb.

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el a véleményeteket! Smile
Hozzászólások megtekintése (eddig 6 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
keftui · 10 év
Tény, hogy a Windows 7 a cég egyik legsikeresebb operációs rendszere, de szerintem tény az is, hogy Windows 8 viszont a leginnovatívabb, legkreatívabb alkotása MS-nek, mert kényes átmenetet próbál magába ötvözni azzal, hogy egyszerre használható asztali, mobil és tablet eszközökön! Erre még ezideig nem volt példa!
Ez az "öszvér" megoldás zavar sok júzert, persze, amennyiben kipróbálják, többségük megszereti, mert belátható, hogy jobb, gyorsabb és tele új eszközökkel, új megoldásokkal! :-)
Kori · 10 év
Nagyon jól látod és egyetértek veled! Smile

Üdv Kori
WindowsFan · 10 év
Én eddig masszívan kitartottam a hetesnél, de most elbizonytalanítottatok (de furcsa szó, remélem jól írtam le). Smile
Kori · 10 év

Idézet

Én eddig masszívan kitartottam a hetesnél, de most elbizonytalanítottatok (de furcsa szó, remélem jól írtam le).


Ha van egy külön partíciód (nekem három van, mind 50 GB-os, és mindegyiken Windows 8 van) tedd fel rá (A nyolcas legyen az alapértelmezett a Boot kezelőben, mert előtöltés van és rendkívül gyorsan tölt be a rendszer) egy pár hétre, észre fogod venni, pár hét után ha belakod a rendszert már a kezdőképernyő sem fog zavarni, sőt megkönnyíti a dolgodat. Abban a pillanatban a Start menüt/gombot sem fogod hiányolni...

Nekem 1 hétbe telet mire hozzászoktam, és nagyon megszerettem a rendszert, pedig mondjuk el a hetes sem kutya! Smile

Mivel már többször elmondtam, hogy én már a Bétától kezdve használom a rendszert, így lehet kérdezni továbbra is a rendszerrel kapcsolatban, mint ahogy eddig is sokan tették már ezt! Smile

Az észrevételeimet a rendszerrel kapcsolatban már muszáj leszek leírni egy cikkben, mert sokan kértétek, hogy mondjam el a véleményemet az új rendszerrel kapcsolatban!

Üdv Kori
WindowsFan · 10 év
Köszi a tájékoztatást. Smile
De hogyan kell külön partíciót kezelni? A Microsoft-nak is írtam egy levelet még márciusban, a CP megjelenésekor. Ők is ezt javasolták, de nem tudom, hogy kell ezt elintézni. Amúgy a Windows 8 dizájnját imádom. A Modern UI gyönyörű. Nem véletlen, hogy WP8-as telefont fogok kérni karácsonyra. Smile
keftui · 10 év
Az a bajom a válaszadással, hogy a kérdésedből kiderült, nem nagyon foglalkoztál partició felosztásával, kezelésével, így qrna nehéz tanácsot adni, mit, mivel csinálj, mert több kárt lehet okozni, mint hasznot! Az a javaslatom, hogy az általam belinkelt oldalt tanulmányozd és ha kérdésed van, gyere vissza , folytatjuk!

"Az észrevételeimet a rendszerrel kapcsolatban már muszáj leszek leírni egy cikkben, mert sokan kértétek, hogy mondjam el a véleményemet az új rendszerrel kapcsolatban!"

Csináld, mert több júzer kérdéséből leszűrhető, hogy Windows 8-cal kapcsolatban sok a tisztázatlan kérdés, sok a bizonytalanság, hátha egy alapos cikk nagyobb kedvet csinál másoknak is, hogy kipróbálják ezt a fantasztikus rendszert! :-)

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (4)100 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 4 Vendég
  • 8 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!