Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Windows 7 - 2013. Április 9.-én megszűnik a Windows 7 RTM támogatása

Szerző: Kori
A blogbejegyzésben a Microsoft leírja, hogy a 2009-ben kiadott Windows 7 RTM eredeti kiadásainak támogatása 2013. Április 9.-én véget ér, azonban ha a felhasználók telepítették a Windows 7-hez kiadott egyetlen szervizcsomagot, akkor ahhoz a megjelölt időponton túl is érkezni fognak majd frissítések.


Akiknek tehát fent van az első szervizcsomag, azoknak nem kell aggódniuk, hiszen így rendszerükhöz a Microsoft a Mainstream támogatás keretében még 2015. Január 13.-ig támogatást fog nyújtani. A Mainstream támogatás végéig a cég még biztonsági és egyéb, a rendszerhez készült frissítéseket is nyújtani fog felhasználóinak, azonban az időponton túl már csak biztonsági jellegű frissítések fognak érkezni a rendszerhez.

A Windows 7 operációs rendszer végleges támogatása 2020. Január 14.-én fog lejárni, mivel a rendszer kiterjesztett támogatása eddig az időpontig van megjelölve. A Mainstream támogatás után is fognak érkezni frissítések a rendszerhez, azonban ezek már csak kivétel nélkül kritikus biztonsági frissítések lesznek.

Itt megjegyezném, ha a cég egy második szervizcsomagot is kiadott volna, akkor annak támogatása további 24 hónappal hosszabbította volna meg a rendszer támogatását, így annak Mainstream támogatása ebben az esetben valamikor 2017-ben ért volna véget. A rendszer második szervizcsomagjának kiadását azonban nem valószínű, hogy Redmond meglépi, hiszen a cég már inkább a Windows 8-ra való átváltást szorgalmazza.

Akinek nincs fent a rendszerén a Windows 7 első szervizcsomagja, az innen letöltheti:

Szóljatok hozzá a cikkhez és mondjátok el a véleményeteket! Smile
Hozzászólások megtekintése (eddig 7 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Phoenix · 10 év
Még jó, hogy az egyik haverom gépére feltettem, mert már 3 hónapja nem telepítette(azért 3 mert xp volt előtte).
Kori · 10 év
Thumbs up Smile

Szerintem azért nem ártott volna egy második szervizcsomag még a heteshez, de nyilvánvalóan már a cég a Windows 8-ra koncentrál...
tomburger · 10 év
Még jó, hogy 2020-ig tart a végleges támogatás, legalább addig csinálhatnak valamilyen normálisabb rendszert, mert szerintem a Windows 8 ... ! Inkább nem is mondok rá semmit, mert biztos van olyas valaki akinek tetszik! (De az nem én vagyok)
trgzdsgjtzjg · 10 év
A Windows 8-ból csinálhattak volna egy asztali verziót is hagyományos start menüvel, mert laptopon/notebookon jól megy, de asztali gépen nem gyorsabb a bootolása, mint a Win 7-nek, viszont notebookon fél annyi idő alatt bootol, látszik hogy nem asztalira optimalizálták és az ide-oda húzogatás sem egérnek való. Ez van, asztalin marad a 7-es, notin meg elmegy a 8-as. Az a gyanúm hogy a 9-esben Asztal sem lesz, csak a modern UI és alkalmazások.
WindowsFan · 10 év
Reméljük kiadják a Windows 7 SP2-t néhány Win8 újítással. Smile 2020-ig biztos kihozzák a nyolcas utódját.
spellforce · 10 év
Már szerintem a Blue-ban is lesz változás.
Szerintem meglepi csomag lesz................. Smile
TheKornel · 10 év
Nekem rajt van akkor a SP1?Az Update-ban nem jelzi, de ha a tulajdonságoknál már látszik a SP1. Február valahányadikán raktuk újra a Win7-et, a Windows 7 Ultimate SP1 X86 Integrált Június 2012 IE 9 Hungarian-By.Kori-s.

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (2)66.7 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (1)33.3 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Éppen 1 felhasználó van jelen az oldalon.
  • 5 Vendég
  • 15 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!