Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Windows 7 - Most kellemetlen lehet Brazilnak lenni...

Szerző: Driver
Az egyenlőre ismeretlen eredetű hiba, csak a Brazil felhasználók számára okoz nem várt gondot: ugyanis a KB2823324-es frissítés telepítését követően a számítógép egy magától soha véget nem érő újraindítási folyamatba kerül.


A hiba csak a 32 bites Windows 7 kiadást érinti, de ahogy a hiba okát sem, úgy arra a rejtélyre sem sikerült rájönni, hogy vajon miért csak a Brazil felhasználók számára van jelen. Az említett KB2823324-es frissítés a Windows kernel-mode driver-hez nyújt egy biztonsági frissítést, de náluk valahogy ez a dolog a visszájára sült el.

A Microsoft természetesen már dolgozik a hiba javításán és idővel megoldja ezt az elég kényelmetlen hibát. Addig azt ajánlja, hogy ne telepítsék a frissítést, vagy ha megtették végezzenek rendszer-visszaállítást. Bár egyes felhasználók szerint utóbbi sem olyan egyszerű.

Mindenesetre ilyen érdekes esettel nem igen találkozni minden nap és mindenképpen szerencsés, hogy nálunk nem fordult elő ez a probléma, reméljük többet nem is fog, se itt, se máshol...
Hozzászólások megtekintése (eddig 5 hozzászólás)

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Anonim felhasználó · 10 év
Égés a braziloknak! Grin
WindowsFan · 10 év
Wow.

Még egy ok, hogy miért jobb a 64-bites Windows. Még egy ok, hogy miért kellemetlen brazilnak lenni. Smile
Anonim felhasználó · 10 év
Ennél még egy sokak által lefújolt Vista is jobb. Wink
Ha integrálnák a brazilok a telepítőbe, nem oldódna meg?
Driver · 10 év
Valószínűleg nem, de azért durva belegondolni, hogy most náluk az összes 32 bites Windows 7 ilyen lett (amin be van kapcsolva az update). És ráadásul még csak csökkentett módban sem tudják elindítani. Szóval Windows 7 DVD be és talán onnan egy rendszer-visszaállítási pont, már ha talál, ha nem akkor lehet újrarakni az egészet.
yakkodori · 10 év
Akkor 3 napig semmi Brazil sorozat? Grin

Hirdetés

Hirdetés blokkolva!

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!

Értékelés

Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Bejelentkezés vagy Regisztráció az értékeléshez.
Felülmúlhatatlan! (0)0 %
Nagyon jó (0)0 %
Jó (0)0 %
Átlagos (0)0 %
Gyenge (0)0 %
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 9 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 8,029 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!