Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Ajánlott tartalmak és Galéria megjelenése a Windows 11-ben (Build 25276)

Az ünnepi szezon elmúltával a Microsoft ismét visszatért a Windows 11-es Insider buildek kiadásához, melyből a soron következő - fejlesztői csatornán lévő - Build számtalan hibajavítást foglal magába, de egyben bepillantást enged a vállalat jövőbeni tervei közé is. A felfedett információk alapján a cég szeretné tartalmakkal, és még több új funkcióval felvértezni az újabban jó hírnek örvendő Fájlkezelőt.

Elérhető a Windows 10 22H2-es frissítése

A Windows 11-et követően idén is megérkezett a Windows 10 22H2-es frissítése, amely már Windows Update-en és a Microsoft letöltő odaláról is beszerezhető. Azonban ezúttal semmilyen ismert újdonságot nem hoz a frissítés, mindössze a buildszám léptetése és a támogatási ciklus kibővítése változott.

Windows 11 2022-es frissítésének újdonságai

Nagyjából pont egy évvel a Windows 11 eredeti megjelenéséhez képest megérkezett az első nagyfrissítés, amely számos hiányosságot igyekszik pótolni. Többek között visszatért a tálcára a "drag and drop", a startmenübe az alkalmazás mappák, és átszabását kapott a feladatkezelő is. De további fejlesztések is érkezi fognak évközben a rendszerhez.

Megjelent a Windows 10 21H2 frissítése

Megszokott módon megérkezett a Windows 10 őszi frissítése is, a 21H2. Akár korábbi társai azonban kiemelkedő újdonságokat nem hozott magával, mindösszesen a WPA3 H2E szabvány és a Linuxos alrendszer kapott fejlesztéseket a korábbi kiadásokhoz képest. Ugyanakkor ez a kiadás lesz a hamarosan érkező 2021 LTSC alapja is.

Rufus-szal, a már nem támogatott gépekre is telepíthető a Windows 11

A Rufus 3.16-os változatától kezdve nagyon egyszerűen megoldható, hogy a Windows 11 gyakorlatilag a Windows 10-zel megegyező rendszerkövetelményekkel tisztán telepíthető legyen. Vagyis mind a UEFI és Secure Boot, TPM teljes támogatása, valamint a támogatott processzorok ellenőrzése is figyelmen kívül lesz hagyva, így régebbi masinánkra is telepíthetjük az így megírt USB meghajtó segítségével.

Már hivatalosan is letölthető a Windows 11

A Microsoft kicsivel a hivatalos megjelenés előtt már elérhetővé tette a Windows 11-et, így Windows Update-en is megtalálható, pár teljesen kompatibilis PC számára, illetve a hivatalos letöltési oldal is elérhetővé vált. Új Media Creation Tool és Telepítési segéd is megjelent a frissítéshez, sőt a Windows 11-el már közvetlenül a telepítő ISO is tölthető.

Érkezik a Windows 11 - Beszerzés és minden újdonság

Egyetlen cikkbe összegyűjtöttük az október 5-én ingyenes frissítésként érkező Windows 11 minden újdonságát és fontosabb tudnivalóját. Akár anno a Windows 10 megjelenése, a Windows 11-é is egy kezdeti mérföldkő, hiszen a jövőben számos változáson fog még a rendszer átmenni, az évente érkező nagyobb frissítéseknek köszönhetően.

Jön a Windows 10 21H2 frissítése

Idén ősszel nem csak a Windows 11 érkezik, hanem a Windows 10 is megkapja szokásos őszi frissítőcsomagját, amely a 21H2 nevet kapja. Ez pedig ezúttal is, akár csak a tavasszal megjelent 21H1, nagyon parányi újdonságokat hoz, hasonlóképp inkább a vállalati felhasználás terén. Ennek megfelelően a frissítés telepítése is gyorsan elvégezhető lesz.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!