2020-ra teljesen megszűnik az Adobe Flash Player

Az Adobe hivatalosan bejelentette, hogy már mindössze csak három éve maradt hátra a Flash-nek. A cég folyamatosan fogja megszünteti a beépülő támogatását, a terv pedig az, hogy 2020-ra teljesen megszünteti annak bármilyen jellegű támogatását vagy terjesztését. Ezzel egy időben a Microsoft is ismertette, mi lesz a Flash sorsa a Windowsokban.

Windows és Office telepítők gyors és egyszerű letöltése (TechBench)

Akik a legegyszerűbb módját keresik annak, hogyan töltetnék le a Windows, valamint Office kiadások különböző verzióit, azoknak nem kell tovább nézelődniük. A TechBench weboldal ugyanis összegyűjtve tartalmazza a legtöbb Microsoft termék telepítőjét, amelyeket így valóban mindössze pár kattintás árán azonnal le is tölthetünk.

Windows Live - Bye bye Windows Live Messenger!

A Microsoft tudtunkra adta pár hónappal ezelőtt, hogy a Windows Live Messenger hamarosan visszavonul. Most már van egy végleges időpont, ami után a cég online üzenetküldő kliense nem fog működni. A Microsoft most küldött e-mailt a társaságoknak.

Internet - A web evolúciója

Az Internet rohamosan fejlődik az egyre több és több felhasználó miatt. Ezért fontosak, a különböző szabványok létrehozása és böngészők fejlesztése, azonban ezek többsége az idő előrehaladtával feledésbe merül. Milyen jó lenne ha valahogy lenne lehetőségünk a visszatekintésre...

Windows Live? Kukázva!

Ahogy már korábban utalás volt rá, a Microsoft elhagyja a Windows Live márkát, a Microsoft úgy érzi, hogy a Windows Live nem felel meg az elvárásnak. A Microsoft ezért úgy döntött, hogy halad a korral és átgondolja a megközelítést, hogy a felhasználói élmény fokozására sokkal jobb lehetőség csak a felhőben áll rendelkezésre.

Facebook - Csak IE8-al és IE9-el lesz használható a Facebook

A világ legnagyobb közösségi hálózata az Internet Explorer 6 után az Internet Explorer 7-nek a támogatását is megszünteti, így tehát a Facebook felhasználók ezentúl csak Internet Explorer 8-al és Internet Explorer 9-el tudják megtekinteni teljes valójában a kedvenc közösségi oldalukat.

Ingyenes navigáció, ráadásul új alapon

Egy újszerű navigáció készül a TeleNav jóvoltából. A HTML5 alapokat használó szoftver minden mobileszközön működőképes lesz és akár saját weboldalunkba is beágyazhatjuk. Az egyszerűsége ellenére azonban ugyanúgy beszél és navigál, mint elődei.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

Driver

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!