Elérhető a VLC teljesen univerzális alkalmazása

Egy igen jelentős frissítés érkezett a Modern VLC médialejátszóhoz, amelyen már nagyon régóta dolgoznak a fejlesztők. Ez azonban nincs is véletlen így, hiszen az új frissített béta verzió már univerzális, azaz elérhető Windows Phone 8.1-re, Windows 8.1-re sőt még ennél is tovább mentek, mivel Windows 10-el is működik.

Szoftver - Két vírusirtó egy gépen, azaz a két dudás egy csárdában esete

A gépek vírusvédelme napjainkban elég fontos, azonban néha elég nehéz dönteni, hogy melyik cég termékét válasszuk. Az egyik gyorsabb, a másik hatékonyabb, a harmadik olcsóbb. Néhány felhasználó szerint az is célravezető lehet, ha kettő víruskeresőt rak fel, és ezek majd kiegészítik egymást. Nos, hát ez egyáltalán nincs így, több kárt okoz, mint hasznot az utóbbi ötlet.

Megérkezett minden Windows-ok karbantartója!

Megjelent a számítógépek teljes körű takarítására, tisztítására és optimizálására alkalmas ToolWiz Care karbantartó szoftver 2.0-ás verziója, amely több mint 40 programot foglal magában. A program alkalmas rendszer optimalizálásra, a hibák kijavítására, az adatok és hálózati kapcsolatok javítására, valamint a fájlok visszaállítására is.

ToolWiz Care a csodatévő karbantartó

A Toolwiz Care egy sor eszközt integrált programcsomagjába, mellyel az volt a célja hogy valamennyi karbantartási, optimizálási, gyorsítási feladatot egy egységbe ötvözve olyan lehetőséget ad - ingyen - a felhasználó kezébe, amellyel a számítógépen lévő rendszer teljes körű ellátását el tudja végezni.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

vrillon7, Laci09
  • 3 Vendég
  • 99 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 20,347 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!