Skype Reklám mentesítése

A Skype csevegő programban már régóta van reklám, sokan nem szeretik látni, hogy a kedvenc programjukban ott van pl: női dezodor reklám..

Elérhető a VLC teljesen univerzális alkalmazása

Egy igen jelentős frissítés érkezett a Modern VLC médialejátszóhoz, amelyen már nagyon régóta dolgoznak a fejlesztők. Ez azonban nincs is véletlen így, hiszen az új frissített béta verzió már univerzális, azaz elérhető Windows Phone 8.1-re, Windows 8.1-re sőt még ennél is tovább mentek, mivel Windows 10-el is működik.

Google - A Google bemutatta új "Material" dizájnját az I/O rendezvényen

A Google bemutatta új megjelenésre irányuló nyelvét, ami jóval laposabb és egyszerűbb formákat és elemeket tartalmaz, élénkebb színeket, így összességében letisztultabb megjelenést, amit már szinte mindenhol láthatunk. Az új megjelenés a jövőben érkező, több szoftver esetén is esedékes, így például az Androidnál is.

Szoftver - Két vírusirtó egy gépen, azaz a két dudás egy csárdában esete

A gépek vírusvédelme napjainkban elég fontos, azonban néha elég nehéz dönteni, hogy melyik cég termékét válasszuk. Az egyik gyorsabb, a másik hatékonyabb, a harmadik olcsóbb. Néhány felhasználó szerint az is célravezető lehet, ha kettő víruskeresőt rak fel, és ezek majd kiegészítik egymást. Nos, hát ez egyáltalán nincs így, több kárt okoz, mint hasznot az utóbbi ötlet.

Magyar nyelvi csomag az Aomei Partition Assistant-hoz

Egy particionáló programra ritkán van szüksége a felhasználónak. De ha kell, akkor jó volna ha ott lenne a keze ügyében. Az Aomei kicsi, gyors és elfér a pendrive-on a többi cucc között. A külseje kicsit az Easeus-ra hajaz, de ez lehet hogy csak a véletlen műve.

Bemutatkozik a Microsoft BitLocker Administration 2.0 Beta

A TechEd konferencia részeként még a múlt héten a Microsoft bejelentette, hogy kiadja a Microsoft BitLocker Administration 2.0 bétáját. Az új blogbejegyzésben Stephen L. Rose beszél az új 2.0-s verzió bétájának újdonságairól, beleértve a Windows 8-al kapcsolatos támogatást is.

Megérkezett minden Windows-ok karbantartója!

Megjelent a számítógépek teljes körű takarítására, tisztítására és optimizálására alkalmas ToolWiz Care karbantartó szoftver 2.0-ás verziója, amely több mint 40 programot foglal magában. A program alkalmas rendszer optimalizálásra, a hibák kijavítására, az adatok és hálózati kapcsolatok javítására, valamint a fájlok visszaállítására is.

ToolWiz Care a csodatévő karbantartó

A Toolwiz Care egy sor eszközt integrált programcsomagjába, mellyel az volt a célja hogy valamennyi karbantartási, optimizálási, gyorsítási feladatot egy egységbe ötvözve olyan lehetőséget ad - ingyen - a felhasználó kezébe, amellyel a számítógépen lévő rendszer teljes körű ellátását el tudja végezni.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 6

loyalhudy, Mesant, Lali, bandi1969, Driver, kissdavid98

  • Mai aktív:205
  • Szülinapos:5
  • Összes:15,136
  • Legújabb:befe
  • Vendég:10

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!