Megjelent a Google Chrome 64-es verziója

Nemrégiben megjelent a Google Chrome legfrisebb 64-es verziója, amely ezúttal egy kifejezetten fontos frissítésnek számít, ugyanis több biztonsági hibajavítást is tartalmaz. Ezek legfőképp a Meltdown és Spectre sebezhetőségekkel hozhatóak összefüggésbe, de akad itt egyéb biztonsági jellegű fejlesztés is.

Jönnek az Android alkalmazások Chrome OS-re?

Érdekes részletre bukkantak a Chrome OS-ben a felhasználók, amely szerint a rendszer hamarosan több mint egy millió alkalmazás futtatását teszi majd lehetővé a Google Play segítségével. Ez azt jelentheti, hogy szinte minden Android alkalmazás futtathatóvá válhat majd azon.

Google Chrome - Kipróbálható a Metro felületű Google Chrome

Néhány nappal ezelőtt a Google bejelentette, hogy hamarosan készen áll arra, hogy kiadja böngészője tesztelésre szánt Metro felületű változatát. Nos, erre nem kellett sokat várni, mivel a tegnapi napon elérhetővé tette a Metro felületű böngészőjét, amely már tökéletesen kompatibilis a Windows 8 Release Preview-el.

Google Maps Offline módban?

A sokak által kedvelt kereső egyre fejlettebb és fejlettebb lesz. Számos plusz szolgáltatásának köszönhetően ma már a Google az egyik leghasználtabb keresőmotor. A Google most újabb dobásra készül, hogy még több felhasználót tudhasson magának.

Windows 8 - Letölthető Windows 8 téma Google Chromra!

Eddig nem láttunk túl sokat a Windows 8-ból,bár volt néhány szivárgás,amelyből megtudtunk egy pár dolgot,de az áttörést még is csak a béta kiadása jelentené,amelyre még várni kell. Addig is a Google tervezett egy letölthető témát a Google Chromot használóknak.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

g0302, El Bandi, kissdavid98

  • Mai aktív:205
  • Szülinapos:5
  • Összes:15,136
  • Legújabb:befe
  • Vendég:6

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!