Jönnek az Android alkalmazások Chrome OS-re?

Érdekes részletre bukkantak a Chrome OS-ben a felhasználók, amely szerint a rendszer hamarosan több mint egy millió alkalmazás futtatását teszi majd lehetővé a Google Play segítségével. Ez azt jelentheti, hogy szinte minden Android alkalmazás futtathatóvá válhat majd azon.

Google Chrome - Kipróbálható a Metro felületű Google Chrome

Néhány nappal ezelőtt a Google bejelentette, hogy hamarosan készen áll arra, hogy kiadja böngészője tesztelésre szánt Metro felületű változatát. Nos, erre nem kellett sokat várni, mivel a tegnapi napon elérhetővé tette a Metro felületű böngészőjét, amely már tökéletesen kompatibilis a Windows 8 Release Preview-el.

Google Maps Offline módban?

A sokak által kedvelt kereső egyre fejlettebb és fejlettebb lesz. Számos plusz szolgáltatásának köszönhetően ma már a Google az egyik leghasználtabb keresőmotor. A Google most újabb dobásra készül, hogy még több felhasználót tudhasson magának.

Windows 8 - Letölthető Windows 8 téma Google Chromra!

Eddig nem láttunk túl sokat a Windows 8-ból,bár volt néhány szivárgás,amelyből megtudtunk egy pár dolgot,de az áttörést még is csak a béta kiadása jelentené,amelyre még várni kell. Addig is a Google tervezett egy letölthető témát a Google Chromot használóknak.

Google Chromebook - Újabb részletek és képek!

Újabb részletek és képeket tudunk közölni a jövő hónapban bemutatkozó Chromebook notebookokról,amelyek mint már korábban beszámoltunk először az Acertől és a Samsungtól kerülnek ki és hét országban lesznek majd elérhetők.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!