Novemberben teljesen megújul a Firefox

Teljesen megújul a novemberen érkező Firefox 57-es verziója. Nem csak külsőleg kap egy alaposabb frissítést a nyílt forráskódú webböngésző, de a motorja is igen jelentős fejlesztést kap. Így nem csak sokkal gyorsabb, de gördülékenyebb böngészést is magával hozhat majd.

Végre több folyamatban fut a Firefox új 54-es verziója

Borzasztó hosszú idő után a Firefox nemrég megjelent legújabb 54-es verziójába egy igen jelentős újítás került be, amivel a böngésző végre több folyamatszálat használ működéséhez. Ez pedig nagyban segíthet a stabilitásban, amely egy olyan pont amely miatt sokan már régen elpártolhattak a böngészőtől, valamely másik alternatívához.

2017-ben felhagy a Windows XP/Vista támogatásával a Mozilla

A Microsoft már több mint két éve semmilyen módon nem nyújt támogatást a 2001-ben megjelenő operációs rendszeréhez. A Mozilla azonban a Extended Support lejártát követően is folytatta a Windows XP-re történő Firefox-verziók kiadását. 2017-ben ez megváltozik...

Leáll a Firefox OS fejlesztésével a Mozilla

Körülbelül 3 év után búcsút int saját nyílt forráskódú rendszerének a Mozilla, ugyanis bejelentették a Firefox OS fejlesztésének a végét. De ez nem csak a mobil operációs rendszer halálát jelenti, hanem az ilyen rendszerrel felszerelt eszközökét is, mivel így valószínűleg azok forgalmazása is hamarosan leáll majd.

Firefox 42 - Végre megérkezett a 64 bites verzió

Megjelent a Firefox 42-es verziója, amellyel normál esetben valószínűleg nem is igazán foglalkoznánk, de ezúttal egy kivételes esetről van szó. Ugyanis végre a Mozilla pótolta nagy lemaradását és a stabil kiadások között is felbukkant a 64 bites verzió. Ezen kívül pedig egyéb újdonságokat is hoztak a fejlesztők, amit szintén érdemes lehet tudni.

Nagy változásokat tervez a Mozilla a Firefoxban

A Mozilla nagy változásokat tervez böngészőjében, amely nem csak annak működését, de a kiegészítőket is érintené. Az egyik változás egy régi lemaradást hozna be, vagyis, hogy a böngésző képes legyen több folyamatként futni, mely a stabilitáson javíthatna. Illetve a kiegészítők szempontjából, az Edge-ben is hamarosan érkező elképzeléseket szeretnék majd követni.

Hamarosan érkezhet a Firefox 64 bites verziója

Jó hír a 64 bites platform kedvelői és a Mozilla Firefox felhasználók számára, hogy úgy tűnik végre hamarosan érkezhet a nyílt forráskódú böngésző 64 bites kiadása. Bár erre sajnos valószínűleg csak következő évben kerülhet sor, de most már legalább komolyan fog dolgozni rajta a Mozilla.

Firefox - Megjelent az új felülettel rendelkező Firefox 29

Végre megjelent a Firefox 29, ami hosszú idő után látható újítást is hoz, ugyanis debütál az átszabott, Australis néven fejlesztett új felület. Az új külső sokkal könnyebb és több testre szabhatóságot is biztosít, ami immáron alapvető elrendezésében nagyon hasonlít a Google böngészőjéhez.

Firefox - Teljesen új felülettel fog érkezni a Firefox 29 (Australis)

A Mozilla hosszú idő után végre újra rászánta magát arra, hogy böngészőjének vadonatúj felületet adjon, mely ennek hatására jelentős mértékben átalakul. A cég már elérhetővé tette az új dizájnnal érkező Firefoxot, melyet a Nightly csatornán keresztül mindenki letölthet és próbára tehet.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

g0302, vgyula12, Lali, kissdavid98

  • Mai aktív:205
  • Szülinapos:5
  • Összes:15,136
  • Legújabb:befe
  • Vendég:3

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!