Leáll a Firefox OS fejlesztésével a Mozilla

Körülbelül 3 év után búcsút int saját nyílt forráskódú rendszerének a Mozilla, ugyanis bejelentették a Firefox OS fejlesztésének a végét. De ez nem csak a mobil operációs rendszer halálát jelenti, hanem az ilyen rendszerrel felszerelt eszközökét is, mivel így valószínűleg azok forgalmazása is hamarosan leáll majd.

Firefox 42 - Végre megérkezett a 64 bites verzió

Megjelent a Firefox 42-es verziója, amellyel normál esetben valószínűleg nem is igazán foglalkoznánk, de ezúttal egy kivételes esetről van szó. Ugyanis végre a Mozilla pótolta nagy lemaradását és a stabil kiadások között is felbukkant a 64 bites verzió. Ezen kívül pedig egyéb újdonságokat is hoztak a fejlesztők, amit szintén érdemes lehet tudni.

Nagy változásokat tervez a Mozilla a Firefoxban

A Mozilla nagy változásokat tervez böngészőjében, amely nem csak annak működését, de a kiegészítőket is érintené. Az egyik változás egy régi lemaradást hozna be, vagyis, hogy a böngésző képes legyen több folyamatként futni, mely a stabilitáson javíthatna. Illetve a kiegészítők szempontjából, az Edge-ben is hamarosan érkező elképzeléseket szeretnék majd követni.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

prazzi, fido72
  • 11 Vendég
  • 163 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 20,470 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!