Microsoft Edge - Néhány tervezett fejlesztés

A Windows 10-el együtt érkezett új böngésző, a Microsoft Edge-nek még bőven van hova fejlődnie, nem feltétlen csak a rivális böngészőkhöz képest, de még valamennyire az Internet Explorer utolsó verziójához képest is. Mindezt mihamarabb szeretnék is pótolni a fejlesztők és némi információ is kiderült arról, hogy mik lehetnek ezek.

Az Internet Explorer halott, a Spartané a jövő

Változást jelentett be a Microsoft a böngésző stratégiájával kapcsolatban, amely elég masszívan érinti az Internet Explorer fejlesztését. Eddig az IE a tervek szerint megkapta volna a Spartan-ban is megtalálható továbbfejlesztett motort, azonban ez mégsem lesz így. Tehát lényegében ez az Internet Explorer fejlesztésének végét jelenti.

Súlyos biztonsági hiba az Internet Explorerben

Egy elég súlyos sebezhetőségre bukkantak az Internet Explorerben minden verziójában, amely lehetővé teszi a támadók számára kártékony kódok elhelyezését és bejelentkezési adatok megszerzését. A hibáról már a Microsoft is tud, és dolgozik annak kijavításán, amely egyaránt érintheti a Windows 7 és Windows 8.1-es felhasználókat.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

oroszlán, bandi1969, Nagyimi
  • 8 Vendég
  • 76 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 17,197 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!