Opera - Letölthető az Opera 12.14-es hivatalos kiadása

Az Opera fejlesztői gárdája a tegnapi nap elérhetővé tette az Opera 12.14-es hivatalos kiadását, mivel a nemrégen éppen csak kiadott 12.13-as verzióval komoly gondok adódtak, melyeket azonnal javítani kellett, így született meg a most frissen közzétett 12.14-es kiadás. Az Opera legfrissebb változata már letölthető a cég oldaláról.

Opera - Az adathalászok legfőbb ellensége

Az adathalászat talán az egyik leggyakoribb károkozási módszer az informatikában. És valószínűleg a legveszélyesebb típusa a kártékony alkalmazásoknak, hiszen segítségével bankkártya adatokat, jelszavakat szerezhetnek az illetéktelenek. Nem kis meglepetésre, egy méltatlanul mellőzött böngésző, az Opera szerepelt a legjobban egy múlt havi független teszten.

Opera - Megjelent az Opera 12.10 böngésző!

Hosszas és alapos fejlesztést követően megérkezett az Opera böngésző 12.10-es végső, stabil változata. Akinek ez a verziószám nem ismerős, ez a 12.50-es továbbfejlesztése. Az történt ugyanis, hogy a 12.02 előtt, alatt és azt követően átálltak a 12.10-es verzióra és a 12.50-esben kikerekedett újításokat integrálták ebbe a verzióba.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

figaro72, makikori, bandi1969
  • 16 Vendég
  • 105 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 20,348 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!