Opera - Elérhető a Webkit alapú béta változat

Az Opera nemrég hivatalosan is letölthetővé tette WebKit motoron alapuló, egyelőre még béta állapotú böngészőjét. Ezzel az Opera célja egyértelmű, az eddigi teljesen saját fejlesztésű böngészőmotorja a Presto, hamarosan leváltásra kerül.

Opera - Letölthető az Opera 12.14-es hivatalos kiadása

Az Opera fejlesztői gárdája a tegnapi nap elérhetővé tette az Opera 12.14-es hivatalos kiadását, mivel a nemrégen éppen csak kiadott 12.13-as verzióval komoly gondok adódtak, melyeket azonnal javítani kellett, így született meg a most frissen közzétett 12.14-es kiadás. Az Opera legfrissebb változata már letölthető a cég oldaláról.

Opera - Már tesztelhető az Opera 12.13-as verziója

Biztos voltak néhányan, akik várták a 2013-as esztendő első Opera kiadását, hogy vajon milyen újdonságokat fog hozni a legújabb kiadás, mely ugyan nem a végleges verzió, de a tesztelő kedvű Operás felhasználók biztosan nagy örömmel fogadják a hírt, hogy az Opera 12.13 Snapshot változata már elérhető.

Opera - Az adathalászok legfőbb ellensége

Az adathalászat talán az egyik leggyakoribb károkozási módszer az informatikában. És valószínűleg a legveszélyesebb típusa a kártékony alkalmazásoknak, hiszen segítségével bankkártya adatokat, jelszavakat szerezhetnek az illetéktelenek. Nem kis meglepetésre, egy méltatlanul mellőzött böngésző, az Opera szerepelt a legjobban egy múlt havi független teszten.

Opera - Elérhetővé vált az Opera 12.12-es hivatalos kiadása

Az Opera a mai napon elérhetővé tette böngészője 12.12-es kiadásaát, melyet azon okból tettek elérhetővé, hogy a 12.11-et használó felhasználókat megvédjék a böngészőben található biztonsági kockázatoktól. Ezért fontos, hogy az Opera felhasználók a lehető leghamarabb frissítsenek a legfrissebb verzióra!

Opera - Összeomlik a Microsoft SkyDrive hibájától az Opera

Ha egy Opera böngészőt éppen futtató Windows felhasználó megpróbál hozzáférni a Microsoft SkyDrive-on tárolt személyes képeihez, dokumentumaihoz, szembesülhet azzal a problémával, hogy a böngészője instabillá válik és egyszerűen minden hibaüzenet nélkül összeomlik.

Opera - Megjelent az Opera 12.10 böngésző!

Hosszas és alapos fejlesztést követően megérkezett az Opera böngésző 12.10-es végső, stabil változata. Akinek ez a verziószám nem ismerős, ez a 12.50-es továbbfejlesztése. Az történt ugyanis, hogy a 12.02 előtt, alatt és azt követően átálltak a 12.10-es verzióra és a 12.50-esben kikerekedett újításokat integrálták ebbe a verzióba.

Opera - Már kipróbálható az Opera 12.00 bétája

Megjelent az Opera 12,00 béta verziója, amely a Wahoo kódnévre hallgat számos biztonsági javítással, valamint számos új funkcióval érkezik, melyek között végre szerepel a 64 bites támogatás is Windows, illetve Mac felhasználók számára.

Opera - Letölthető az Opera 12.00 Pre-Alpha!

A mindössze alig több mint egy héttel a Opera 11,50 megjelenése után, a felhasználók máris kaphatnak egy kis ízelítőt a következő Opera böngészőből,amelynek verziója a 12.00! Oldalunkról letölthető!

Megjelent az Opera 11.10

Megjelent az Opera 11.10-es verziója, melyet Barracuda kódnéven fejlesztettek ki. Az új verzió tartalmaz két egyedi funkciót: A gyorshívót és az Opera Turbot.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • Mai aktív:2
  • Szülinapos:8
  • Összes:15,140
  • Legújabb:Raynur
  • Vendég:4

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!