Elhunyt a Debian alapítója

Elhunyt Ian Murdock, az egyik legnépszerűbb és legszélesebb körben használt Linux disztribúció, a Debian atyja. Halála mindenképpen tragikus, mivel mindössze 42 éves volt, ami még inkább aggasztó az annak körülménye, amely mindeddig tisztázatlan.

NeoKylin - Avagy a kínai Windows XP

A kínai kormány az utóbbi időben erőteljesen dolgozik azon, hogy valahogy lecserélje a Windows XP-t. Már számos saját készítő rendszerrel próbálkozott, azonban ezek közül egyik sem volt képes helyt állni. Talán a NeoKylin-nek sikerülhet az ami a korábbiaknak nem, ugyanis jelenleg ez az egyik ilyen legnépszerűbb alternatíva.

A Linux Kernel 4.0 újdonságai

A Linux kernelének új verziója nemrégiben megjelent, amely több apróbb újítás mellet egy jelentősebb fejlesztést is hoz magával. Ez pedig lehetővé teszi majd, hogy a kernelhez magához a jövőben úgy érkezzenek frissítések, hogy ne feltétlen legyen szükség a rendszer újraindítása.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Valentin50
  • 8 Vendég
  • 180 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 19,101 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!