Linux - Linux kernel 3.8 újdonságai

Linus Torvald néhány napja jelentette be a Linux rendszermag 3.8-as verziójának végleges változatát, amely Unicycling Gorilla kódnéven ismert. Az előzetes várakozásokhoz képest az új kernel néhány napos késéssel készült el, ugyanis egy kisebb patch ellenőrzése még szükségessé vált.

Linux - Szinte lehetetlen Surface-re Linuxot telepíteni

Miután tavaly a Microsoft hivatalosan is megvásárolhatóvá tette a Surface RT táblagépeket, a Linux szakértők egész sora próbálta meg megtalálni a módját annak, hogy a Microsoft táblagépére megpróbálják valamilyen módon telepíteni kedvenc operációs rendszerüket. A Surface azonban ellenáll minden ilyen nemű próbálkozásnak.

Parted Magic 2012_07_28 - A varázslatos particionáló

Patrick Verner a Parted Magic project fejlesztője és karbantartója, nemrégiben közölte, hogy letölthető a legújabb verziójú Parted Magic, amely a 2012_07_28 verziószámra hallgat. Az új verzió már a 3.4.6-os Linux kernelre épülve biztosítja a disztró stabilitását, számtalan új frissítés, és új csomagok ill. szolgáltatások, valamint fejlesztések mellett.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 2

Lali, argis
  • 8 Vendég
  • 182 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 19,101 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!