Hivatalos: Csak 13 mobilra jön a Windows 10 Creators Update

Hivatalosan is megerősítésre került több Windows mobil tulaj félelme, vagyis nem fog minden Windows 10 képes telefonra megérkezni az Alkotói frissítés. A hivatalos lista egyébként teljesen azonos a korábban oldalunkon már közzétettel, így aki már azt már látta, semmilyen kellemetlen, vagy éppen kellemes meglepetés nem érheti.

Úgy tűnik valóban nem jön minden mobilra az alkotói frissítés

Ismét egy rossz hírrel kell szolgálnunk a Windows 10 Mobile felhasználóknak, valóban úgy tűnik, nem fogja minden Windows 10 Mobile megkapni az alkotói frissítést. Egy belsős információ alapján már meg is van egy lista a támogatott készülékekről. Azonban ez az információ még továbbra sem hivatalos, ugyanakkor egy elég biztos forrásból érkezett.

Április 25-én érkezik mobilra a Windows 10 Creators Update

Jó hírünk van a Windows 10 Mobile felhasználók számára, a Microsoft ugyanis hivatalos információval szolgált arról, mikor kerül kiadásra a legújabb frissítés. Mindez alapján a PC kiadáshoz képest pontosan két hétre fog megérkezni nyilvánosan a Mobile verzió, ami április 25-öt jelent.

Windows 10 Creators Update build 15031 már mobilon is

Ismét egy kis lemaradással jelent meg a Windows 10 legutóbbi előzetese mobilon. A build 15031-ben ez esetben pedig már valóban semmilyen újdonságról nem lehet beszélni, egyetlen apróságot leszámítva. Viszont egy kellemetlen Bluetooth-ot érintő hibáról mindenképpen érdemes tudni, kipróbálás előtt.

Mobilra is elérhető a Windows 10 Creators Update build 15025

Kis csúszással ugyan, de jó hír, hogy végül a Windows 10-es mobilokra is elérhető a legfrissebb Windows 10 Creators Update előzetese. Az új verzióban pár a PC verzióból ismerős újdonság kapott helyet, valamint rengeteg hibajavítást is kapott, így szerencsére az ismert hibák igen szerény.

Az év végén leáll a Lumia telefonok forgalmazása?

Ismeretlen Microsoft alkalmazottól származó információk alapján az év végére teljesen leállhat a Microsoft Lumia készülékek gyártása. Ezzel pedig nem csak a gyártás de előbb-utóbb a forgalmazás is értelemszerűen a végéhez ér, tehát nem lehet majd több új Lumia telefonhoz hozzájutni.

Szavazás - A Windows Phone tetszhalott, hogyan tovább?

Mint tudjuk az utóbbi időszakban a Windows Phone, illetve Windows 10 Mobile nem áll éppen a legjobban. Ezért érhető módon azoknak akik új mobilt szeretnének vásárolni és eddig Windows Phone-t használtak, felmerülhet a kérdés, hogyan tovább? Legyen egy újabb Windows Mobile, vagy inkább egy Android, netán iOS? Erre keressük a választ, főképp általatok.

Végre megjelent a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése

Végre megérkezett a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése publikusan is. Hosszú várakozást és csúszást követően ugyanis, a tegnap esti órák során elérhetővé tették azt a Windows 10 képes készülékeken. Az első stabil kiadás így a build 14393.67 lett.

Windows 10 Mobile 10586.545 összegző frissítés

A Windows 10 Mobile tulajok számára tegnap este új javítás tűnhetett fel Windows Update-en. Ez azonban még továbbra sem az Anniversary frissítés, hanem mindössze egy újabb összegző javítás az eddigi rendszerhez, méghozzá azonos a kedden PC-re megjelent verzióval.

Ma érkezhet a Windows 10 Mobile évfordulós frissítése (Frissítve)

Noha a múlthéten PC-re már megjelent az évfordulós frissítés, mobil esetén elég nagy a csend. Az eredeti tervek szerint szintúgy augusztus 2-án érkezett volna az is, viszont nem ismert okokból kifolyólag elhalasztották azt. A legutóbbi információk alapján ma végre megérkezhet hivatalosan is a frissítés.

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14371

Ismételten új Windows 10 Redstone előzetes érkezett, ezúttal azonban csak mobilra. A build 14371 már elérhető a gyors gyűrűn a támogatott készülékekre, s akár csak a legutóbbi előzetesek már ez is csak a végső hibajavításokra összepontosít. Ebből pedig ismételten van jócskán, a Bug Bash program révén.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

loyalhudy, El Bandi, Mesant

  • Mai aktív:205
  • Szülinapos:5
  • Összes:15,136
  • Legújabb:befe
  • Vendég:8

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!