Windows 10 Mobile Preview Build 14356

Egy nagyobb kihagyást követően új Windows 10 Mobile előzetes érkezett a Build 14356 formájában. Akár az utóbbi PC előzetesek, úgy a mobil változatnál is már a több tucatnyi hiba javítására helyezték a hangsúlyt, így ennek megfelelően csak kevés újdonsággal találkozhatunk.

Windows 10 Mobile Insider Preview Build 14342

Kiadásra került egy friss előzetes a Windows 10 Mobile tesztelői számára a gyors gyűrűn. A Build 14342 azonos verziójú a körülbelül egy hete megjelent PC-s változattal, így hasonló kisebb újításokat, illetve szintúgy hasonló mennyiségű hibajavítást hozott magával.

Kipróbálható a Windows 10 Mobile Insider Build 14327

Ismételten egy Windows 10 Mobile előzetes landolt a tesztelők számára. A build 14327 hoz egy kevéske újdonságot is, de főképp inkább a hibajavítások terén büszkélkedhet jelentősebb változásokkal. Mindennek ellenére természetesen azért ismert hiba is akad még jócskán.

Jön a 64 bites Windows 10 Mobile

Jelen pillanatban a Windows 10 mobilon csak és kizárólag 32 bites formában érhető el. Eddig talán szükségtelen is volt, hogy 64 bites rendszert használjanak, hiszen értelme főképp csak 4 GB felett van. Azonban most kiderült, hogy ez a jövőben hivatalosan is változni fog, vagyis jön a 64 bites verzió.

Megjelent a Windows 10 Mobile Build 14322 előzetes

Új előzetes érkezett a Windows 10 Anniversary frissítéséből a gyors gyűrűn. A múlt héten csak PC előzetest kaptunk, most pedig csak mobil kiadást, azaz hosszabb idő valamilyen okból külön-külön jött a két kiadás. Viszont akár legutóbb PC esetén, úgy most a mobil kiadásnál is rengeteg igazán hasznos újdonságot láthatunk.

Nem állhatunk át Windows 10-re a Windows Device Recovery Tool-al

A Windows Device Recovery Tool eszközzel nem lehet majd a korábbi Windows Phone 8 készülékeket Windows 10-re visszaállítani, vagy frissíteni. Vagyis annak segítségével a továbbiakban is majd a Windows 8/8.1 fog visszaállításra kerülni a 10 helyett. Tehát visszaállítás esetén, így nem kerülhető meg az újra 10-re történő frissítés.

Windows 10 Mobile: Nem lesz több támogatott telefon!

Hihetetlen, de tűnik nem lesz második hullám a Windows 10 Mobile kiadásában, vagyis csak a megjelenéskor bejelentett telefonok kapják meg hivatalosan a frissítést. Így például sem a Lumia 920, 925, vagy 1020 nem fogja hivatalosan megkapni a Windows 10-et.

Az 512 MB RAM-os eszközök nem kapják meg a Windows 10 Mobile-t

Tegnap végre valahára megkezdődött a Windows 10 Mobile kiadása a 8/8.1-es eszközök részére, valószínűleg sokak örömére. Ami viszont úgy tűnik kevésbé örömteli hír, hogy a korábban felmerült spekulációk igaznak bizonyulnak, vagyis az 512 MB RAM-al rendelkező készülékek nem kapják meg a Windows 10-et.

Itt a Windows 10 Mobile frissítés

Percekkel ezelőtt került hivatalosan is bejelentése, végre érkezik a Windows 10 Mobile a korábbi Windows Phone 8-as készülékek számára is mint ingyenes frissítés. Első körben már több eszközre is elérhető, azonban jelenleg a telepítéshez szükség van a frissítés engedélyezéséhez.

Windows 10 Mobile Redstone Build 14283

Kiadásra került a Windows 10 Mobile legújabb Redstone előzetese, megszokott módon továbbra is csak a Windows 10 Mobile-al érkezett telefonok számára. Az új előzetes néhány új funkciót és egy tucatnyi hibajavítást hozott magával, azonban néhány ismert hiba is jelen van.

Windows 10 Mobile Preview Build 10586.122

Új Windows 10 Mobile előzetes érkezett a Windows Insidereknek ismételten. A Build 10586.122 egész szép számú és kecsegtető javítást hozott, de ami igazán jó jel, hogy a Microsoft elhintette annak jelét, hogy akár ez is lehet az a verzió, amit már a Windows Phone 8.1-es telefontulajok is megkaphatnak majd.

Nem minden Lumia kap majd azonnal új firmware frissítést

A múltban amikor egy új Windows Phone verzió érkezett azzal együtt a telefonok firmware-e is frissült. Legutóbbi példa erre a Denim firmware, amely még a Windows Phone 8.1 Update 1-el együtt került kiadásra. A Windows 10 kibocsájtásával azonban már lehetséges, hogy nem minden eszköz kap majd azzal együtt új firmware-t.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!