Jön a 64 bites Windows 10 Mobile

Jelen pillanatban a Windows 10 mobilon csak és kizárólag 32 bites formában érhető el. Eddig talán szükségtelen is volt, hogy 64 bites rendszert használjanak, hiszen értelme főképp csak 4 GB felett van. Azonban most kiderült, hogy ez a jövőben hivatalosan is változni fog, vagyis jön a 64 bites verzió.

Itt a Windows 10 Mobile frissítés

Percekkel ezelőtt került hivatalosan is bejelentése, végre érkezik a Windows 10 Mobile a korábbi Windows Phone 8-as készülékek számára is mint ingyenes frissítés. Első körben már több eszközre is elérhető, azonban jelenleg a telepítéshez szükség van a frissítés engedélyezéséhez.

Windows 10 Mobile Preview Build 10586.122

Új Windows 10 Mobile előzetes érkezett a Windows Insidereknek ismételten. A Build 10586.122 egész szép számú és kecsegtető javítást hozott, de ami igazán jó jel, hogy a Microsoft elhintette annak jelét, hogy akár ez is lehet az a verzió, amit már a Windows Phone 8.1-es telefontulajok is megkaphatnak majd.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 9 Vendég
  • 20 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,954 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!