Windows Phone 8 - Bemutatták a Windows Phone 8-at

A Microsoft ezen a héten nagyon aktívnak mondható termékbemutatást illetően, hiszen a hétfőn bemutatott Windows 8-as táblagépek után tegnap bemutatta a Windows Phone 8-at a következő generációs mobil operációs rendszerét.

Windows Phone 8 - Nokia "Vertu" készülékképek szivárogtak ki

A Nokia vezérigazgatója, Stephen Elop elmondta, hogy a cég még mindig marad annál a tervénél, hogy a jövőben kiadja a Windows Phone operációs rendszerrel kapható készülékeit, amelyek mint mondják, sokkal olcsóbbak lesznek, mint a jelenlegi Lumia 610 készülékek. Eközben, a mai napon képernyőképek kerültek fel az internetre.

Windows Phone 7 - "Mango" videó

A Microsoft kiadott egy szép mutatós bemutató videót a Windows Phone 7-ről,amelyen bemutatják az új funkciókat tartalmazó következő frissítést.

Október 11-én jön a Windows Phone 7

Október 11-én mutatják be a Windows Phone 7 végleges verzióját New Yorkban. Pocket Lintnek több forrás megerősítette a dátumot, és azt is, hogy a New York-i bemutatót világszerte lehet majd videón követni.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!