Új Snapdragon processzort támogat a Continuum

Egy új Snapdragon processzor támogatásával bővült a Windows 10 Mobile egyik legnagyobb újdonsága a Contiuum. Ez azért jó hír, mert a szóban forgó Snapdragon 617-es tipikusan középkategóriás készülékeknél használt processzor, vagyis pár további feltétel meglétével az ilyen készülékeken is használható lesz majd az új funkció.

Windows 10 Mobile - Készülőben valami?

Több országban is úgy tűnik, hogy készülőben van valami a Windows 10 Mobile frissítésének ügyében. A németországi és lengyel T-mobile ugyanis olyan firmware frissítések érkezéséről számolt be, amelyek egyértelműen az új rendszerhez és annak futtatására alkalmasak. Utóbbi ország esetében már lehetséges, hogy a kiadás is megtörtént.

Windows 10 Build 10586.36 mobil előzetes

Ismételten úgy Windows 10 előzetes érkezett, ezúttal mobilra. Viszont ebben az esetben nem egy teljesen új verzióról van szó, hanem mit korábban is, egy összegző frissítésről. Tehát így csak főképp hibajavításokat tartalmazhat a rendszerhez. A kiadással egy időben az asztali rendszer is megkapta ugyan ezen jelölésű frissítést.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 6 Vendég
  • 26 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,954 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!