Itt a Windows 10 Mobile Insider Preview build 14267 is

Megérkezett a legelső Windows 10 Mobile Redstone előzetes is a gyors gyűrűre. Azonban, ahogy arról korábban szó volt, ez az előzetes csak a már eleve Windows 10-es mobil eszközökre érhető el. A párhuzamos verziószám ez és a PC verzió között nem véletlen, ugyanis nagyon hasonló újdonságokat hozott a mobilos verzió.

Gyors gyűrűn a Windows 10 Mobile Build 10586.107 is

Kiadásra került ismételten egy új Windows 10 Mobile előzetes is, amely nem meglepő módon megegyező verziószámú mint a kedden, az asztali kiadáshoz megjelent összegző javítás. A Build 10586.107 akárcsak mint eddig, mindössze csak további apró foltozásokat hozott a rendszerhez.

Kiadták a Windows 10 Mobile Insider Build 10586.71-et

Egy hosszabb szünet után ismét új tesztelni valót kaptak a Windows 10 Mobile belsősök. A gyors beállítást használók ugyanis már elérhetik és letölthetik a 10586.71-es verziót. Ahogy arról már korábban is szó esett, ez a frissítés főképp a Windows Phone 8.1-ről való frissítés terén hoz változásokat, ami egyben jó előjel lehet.

Konfigurációs frissítés a Windows 10 Mobile Insidereknek

Akik részesei a Windows 10 Mobile Insider programjának és a gyors beállításokat használják nemrégiben egy új frissítés megjelenésre lehettek figyelmesek. Ezúttal nem új előzetes verzióról van szó, mindösszesen egy konfigurációs frissítésről, amely majd a jövőben érkező új buildekre készíti fel eszközünket.

Windows 10 Mobile - A frissítésről, és új előzetesek érkezéséről

A Microsoft végre több információt is megosztott arról, hogy mi várható a Windows 10 Mobile tekintetében a következő időszakban. Kisebb információ derült ki arról, hogy mi a helyzet a korábbi készülékekre érkező frissítéssel, illetve a teljesen új már "Redstone" előzetesek érkezéséről is említést tettek.

Windows 10 Mobile - Még mindig nem érkezik a frissítés...

Egyre nagyobb a kavarodás a Windows 10 Mobile frissítését illetően, ugyanis úgy tűnik, hogy az ebben a hónapban már biztosan nem érkezik meg, hanem csak valamikor februárban. Hivatalos közlemény minderről továbbra sincs, ami tetézi a bajt, hiszen a mobilszolgáltatók is egyre zavarodottabbak az ügyben.

Új Snapdragon processzort támogat a Continuum

Egy új Snapdragon processzor támogatásával bővült a Windows 10 Mobile egyik legnagyobb újdonsága a Contiuum. Ez azért jó hír, mert a szóban forgó Snapdragon 617-es tipikusan középkategóriás készülékeknél használt processzor, vagyis pár további feltétel meglétével az ilyen készülékeken is használható lesz majd az új funkció.

Windows 10 Mobile - Készülőben valami?

Több országban is úgy tűnik, hogy készülőben van valami a Windows 10 Mobile frissítésének ügyében. A németországi és lengyel T-mobile ugyanis olyan firmware frissítések érkezéséről számolt be, amelyek egyértelműen az új rendszerhez és annak futtatására alkalmasak. Utóbbi ország esetében már lehetséges, hogy a kiadás is megtörtént.

Kiadták a Windows 10 Mobile Insider Preview build 10586.63-at

Megérkezett az év első Windows 10-es előzetese mobilra, ugyanis már elérhető az Insider Preview Build 10586.63 a gyors frissítési beállítást használóknak. Ahogy a korábbi mobilos előzetes, úgy ez is egy összegző javításnak számít a 10586-os verzióhoz, tehát ismételten csak hibajavítások történtek a rendszerben.

Január 12-én érkezhet a Windows 10 Mobile frissítés

Mindeddig nem igazán volt semmilyen konkrét fejlemény arról, hogy mikor kezdődhet meg végre a Windows 10 Mobile kibocsájtása a meglévő készülékekre. Most viszont friss pletykák szerint erre rövidesen sor kerülhet, akár már egy hét múlva. A nem túl megalapozott forrás miatt azonban ezt egyelőre ne kezeljük tényként.

Már csak jövőre érkezhet a Windows 10 Mobile frissítés

Már csak jövőre érkezhet a Windows 10 Mobile a meglévő Windows Phone készülékekre, a kiadást eredetileg decemberre tervezték, azonban mostanra egyértelművé vált, hogy idén erre már nem kerülhet sor. A kiadás így átcsúszott a következő év korai szakaszába.

Windows 10 Build 10586.36 mobil előzetes

Ismételten úgy Windows 10 előzetes érkezett, ezúttal mobilra. Viszont ebben az esetben nem egy teljesen új verzióról van szó, hanem mit korábban is, egy összegző frissítésről. Tehát így csak főképp hibajavításokat tartalmazhat a rendszerhez. A kiadással egy időben az asztali rendszer is megkapta ugyan ezen jelölésű frissítést.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!