Visszavonták a Windows 10 Mobile 10586.29-et Lumia 950-en (Update)

Visszavonásra került a még múlthéten Lumia 950 és 950 XL számára nyilvánosan megjelent Windows 10 Mobile Build 10586.29. Egy ismeretlen hiba miatt ugyanis a frissítés vagy nem érkezett meg, vagy annak beszerzése megakadhatott. A probléma csak a Lumia 950 és Lumia 950 XL tulajokat érintette, a rendszer az Insidereknek váltózatlanul elérhető maradt.

Windows 10 Mobile - Szolgáltatótól független frissítések

A Windows 10 Mobile több változást is hoz majd a Windows Phone 8.1-hez képest, most pedig egy újabbra derült fény. A jövőben ugyanis a rendszer már a szolgáltatóktól független frissítéséket kaphat, ami annyit jelent, hogy nem kell majd azok jóváhagyására várni, és így egyes esetekben a frissítések sem fognak akár heteket, vagy hónapokat késni.

Új Windows 10 Mobile frissítés érhető el (Build 10586.29)

Új Windows 10 Mobile frissítés érhető el, amelyet lehetne egy új előzetes verziónak is tekinteni, azonban valójában a fő buildszám nem változott a korábbiakhoz képest. Így lényegében csak egy frissítésnek tekinthető, amely pár apróbb problémát orvosol a rendszerben. A gyors illetve lassú Insider gyűrűt használó felhasználók már frissíthetnek.

Több Lumia is támogatja majd a Continuum-ot

A Windows 10 Mobile és az új felsőbb kategóriás telefonok egyik legnagyobb újdonságát a Continuum képezi, mellyel akár mint asztali gépet használhatjuk telefonunkat. Eddig erre a csúcskategóriás készülékeken kívül mint a Lumia 950 és 950 XL, más modell nem igen képes, azonban úgy tűnik ez nem fog így maradni.

Végre itt a Windows 10 Mobile Build 10586

Végre megérkezett a Windows 10 Mobile Build 10586 is, amely szintén nem egy egyszerű előzetes kiadás, hanem egyben a végleges verzió is. Így ennek megfelelően ismételten csak hibajavításokkal találkozhatunk, újdonság nem igen került a rendszerbe. Amit viszont fontos tudni, hogy a korábbi előzetesben fellelhető hiba miatt problémába ütközhetünk frissítés közben.

Elérhető a Windows 10 Mobile Build 10581

Új Windows 10 Mobile előzetes érhető el a gyors frissítési gyűrűn. A Build 10581-el ezúttal főképp csak a hibajavításokra koncentráltak, így számos korábbról ismert hiba került javításra. Mindezek mellet ebben a verzióban már a frissítési hiba javítása is megtalálható, vagyis akár a korábbi előzetesekről is közvetlen frissíthetünk, így nem kell Windows Phone 8.1-re visszaállni.

Windows 10 Mobile Build 10572

Kiadásra került a Windows 10 Mobile következő verziója, amely az alig egy hete kiadott Build 10549-et követi. Ennek ellenére egy nagyobb verzióugrás történt, amely nem alaptalan, mivel ez az előzetes több újdonságot is hoz, melyek legjelentősebbike a Skype-os illetve PC-s együttműködés.

Itt a Windows 10 Mobile Build 10549, de van egy kis bökkenő

A héten a Windows 10 asztali verziója után a mobil verzió tesztelői is kaptak egy újabb előzetest, amely a Build 10549. Az új kiadás hoz némi apróbb újítást is, de főképp ezúttal csak hibajavításokra koncentráltak a fejlesztők. Viszont a rossz hír, hogy csak a Windows Phone 8.1-ről frissítve érhető el az új előzetes, a korábbi Build 10536-ról nem.

Csak decemberben jön a Windows 10 Mobile

A legfrissebb információk alapján csak valamikor decemberben kerülhet kiadásra a Windows 10 Mobile a jelenlegi, Windows Phone 8.1-et futtató telefonok számára. Ez jóval későbbi időpont mint amire eredetileg számítani lehetett, hiszen eddig november volt a lehetséges kiadás időpontja.

Microsoft Lumia 950 és 950 XL

A Microsoft bemutatóján leleplezték az első új már Windows 10-el érkező, felső kategóriás készülékeket. Igazán sok újdonságról persze nem volt szó, hiszen már napokkal ezelőtt kiderültek milyen paraméterekkel fog a 950 és 950 XL rendelkezni. Pár további részletet azonban megosztottak.

Véletlen kiszivárogtak a Lumia 950 és 950 XL specifikációi

Kiszivárogott a Microsoft következő csúcskészülékeinek specifikációi, a dolog érdekessége pedig az, hogy lényegében maguk tették közzé az információt, persze teljesen véletlen. Így már ismert, hogy milyen felépítéssel érkezik a Lumia 950 és nagyobb társa a Lumia 950 XL.

Elérhető a Windows 10 Mobile Build 10536.1004

Végre több mint egy hónappal az előző nyilvános előzetest követően egy újabb verziót kaptunk, amely nem ugyan az mint a korábban szintén kiadni tervezett Build. Így a Build 10536.1004 már elérhető a gyors frissítési csatornát használó telefonos tesztelőknek. Az előzetes több újítást is hozott, azonban az ismert hibák listája is még bőnek mondható, így a telepítést csak ezek gondos átolvasásával megfontolandó.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!