Több Lumia is támogatja majd a Continuum-ot

A Windows 10 Mobile és az új felsőbb kategóriás telefonok egyik legnagyobb újdonságát a Continuum képezi, mellyel akár mint asztali gépet használhatjuk telefonunkat. Eddig erre a csúcskategóriás készülékeken kívül mint a Lumia 950 és 950 XL, más modell nem igen képes, azonban úgy tűnik ez nem fog így maradni.

Végre itt a Windows 10 Mobile Build 10586

Végre megérkezett a Windows 10 Mobile Build 10586 is, amely szintén nem egy egyszerű előzetes kiadás, hanem egyben a végleges verzió is. Így ennek megfelelően ismételten csak hibajavításokkal találkozhatunk, újdonság nem igen került a rendszerbe. Amit viszont fontos tudni, hogy a korábbi előzetesben fellelhető hiba miatt problémába ütközhetünk frissítés közben.

Elérhető a Windows 10 Mobile Build 10581

Új Windows 10 Mobile előzetes érhető el a gyors frissítési gyűrűn. A Build 10581-el ezúttal főképp csak a hibajavításokra koncentráltak, így számos korábbról ismert hiba került javításra. Mindezek mellet ebben a verzióban már a frissítési hiba javítása is megtalálható, vagyis akár a korábbi előzetesekről is közvetlen frissíthetünk, így nem kell Windows Phone 8.1-re visszaállni.

Windows 10 Mobile Build 10572

Kiadásra került a Windows 10 Mobile következő verziója, amely az alig egy hete kiadott Build 10549-et követi. Ennek ellenére egy nagyobb verzióugrás történt, amely nem alaptalan, mivel ez az előzetes több újdonságot is hoz, melyek legjelentősebbike a Skype-os illetve PC-s együttműködés.

Microsoft Lumia 950 és 950 XL

A Microsoft bemutatóján leleplezték az első új már Windows 10-el érkező, felső kategóriás készülékeket. Igazán sok újdonságról persze nem volt szó, hiszen már napokkal ezelőtt kiderültek milyen paraméterekkel fog a 950 és 950 XL rendelkezni. Pár további részletet azonban megosztottak.

Elérhető a Windows 10 Mobile Build 10536.1004

Végre több mint egy hónappal az előző nyilvános előzetest követően egy újabb verziót kaptunk, amely nem ugyan az mint a korábban szintén kiadni tervezett Build. Így a Build 10536.1004 már elérhető a gyors frissítési csatornát használó telefonos tesztelőknek. Az előzetes több újítást is hozott, azonban az ismert hibák listája is még bőnek mondható, így a telepítést csak ezek gondos átolvasásával megfontolandó.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

sipcsa
  • 10 Vendég
  • 31 Tagok ma
  • 3 Szülinapos
  • 20,954 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!