Megjelent az iOS 9.3.1

Megjelent az iOS 9.3.1 javító frissítés, amely egy újabb zavaró hibát javított a rendszerben. Többen tapasztalhatták, hogy a linkek megnyitásakor az adott alkalmazás, vagy maga a rendszer is lefagyhat egy pillanatra. Ezt hivatott orvosolni ez a kisebb frissítés.

Visszavonták az iOS 9.3-at több eszközön is

Alig pár nappal megjelenése után visszavonásra került az iOS 9.3-as verziója, egy több készüléken is észlelhető probléma miatt. Egészen pontosan a frissítést követően a felhasználóknak a rendszer aktiválásával akadtak gondjaik, mely miatt akár használhatatlanná is válhatott készülékük. A probléma szerencsére nem érint minden terméket.

iPhone SE és 9.7 colos iPad Pro

Nem túl nagy meglepetésre bejelentésre került egy új kisebb 4 colos iPhone modell, valamint érkezett egy új iPad is, amely az Air 2-őt hivatott váltani. Ezek az iPhone SE, valamint iPad Pro, utóbbi esetén nem csoda ha Déjà vu érzésünk van, hiszen tavaly ilyen néven jelent már meg egy eszközük.

Megjelent az iOS 9.3 Beta 5

Ismételten frissült az iOS 9.3-as fejlesztés alatt álló verziója, immáron a béta 5-re. Mint mindig, ezzel együtt a szintúgy megkapta ötödik bétáját az OS X 10.11.4 El Capitan, watchOS 2.2, és tvOS 9.2 is. Ezúttal is csak apróbb javítások érkeztek mindegyik rendszerhez, érezhető, hogy közel a fejlesztés vége.

Kipróbálható az iOS 9.3 Beta

Megjelent az iOS 9.3 első publikusan is kipróbálható és tesztelhető változata, amely további hasznos fejlesztéseket hoz a rendszerhez. Így aki idő előtt ki szeretné próbálni ezeket, vagy esetleg alkalmazásokat tervez fejleszteni a rendszerhez, a béta programban való részvétel után szabadon neki is kezdhet.

Már tölthető az OS X El Capitan

Elérhető lett az Apple asztali rendszerének legújabb verziója is, amely az OS X El Capitan nevet kapta, és a 10.11-es verziót. A rendszer több bétát követően került kiadásra, bár ennek ellenére ez a verzió túl sok jelentős újdonságot nem hoz. Főképp a tavalyi Yosemite-hoz képest.

Letölthető az iOS 9.0.1 és iOS 9.1 Beta 2

Egy héttel az iOS 9.0 végleges változatának megjelenése után meg is érkezett az első frissítés a rendszerhez, amely több apróbb javítást hozott ahhoz. Egyúttal kiadásra került a következő 9.1-es béta verzió is a tesztelők számára, így nekik is érdemes frissítések után nézni.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 6 Vendég
  • 154 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 20,468 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!