Megjelent az iOS 9.3 Beta 7, közel a végleges verzió

Már a hetedik béta verzió jelent meg az iOS 9.3-ból, amely egyre közelít a végeleges kiadáshoz. Szokás szerint érkezett új OS X 10.11.4 El Capitan, watchOS 2.2, és tvOS 9.2 béta verzió is. Azonban ezúttal sem lehet már semmilyen látható változásról beszámolni, így a megjelenés már valóban közel lehet.

Megjelent az iOS 9.3 Beta 5

Ismételten frissült az iOS 9.3-as fejlesztés alatt álló verziója, immáron a béta 5-re. Mint mindig, ezzel együtt a szintúgy megkapta ötödik bétáját az OS X 10.11.4 El Capitan, watchOS 2.2, és tvOS 9.2 is. Ezúttal is csak apróbb javítások érkeztek mindegyik rendszerhez, érezhető, hogy közel a fejlesztés vége.

iOS 9.3, OS X 10.11.4, watchOS 2.2 és tvOS 9.2 Beta 4

Megjelent az iOS 9.3 és az OS X 10.11.4 negyedik béta verziója, amely már a tesztelők számára ki is próbálható. De szokás szerint nem csak két legnépszerűbb rendszerükből, hanem a watchOS 2.2-es és tvOS 9.2-es verzióiból is megérkeztek a legfrissebb előzetes kiadások.

Egy dátum trükkel bármely 64 bites iOS téglásítható (Update)

Az iOS felhasználóknak ismételten figyelmesnek kell lenni, ugyanis egy újabb elég súlyos hibát fedeztek fel a rendszerben, amely eredményéül az eszköz teljesen téglásítható. A probléma csak a 64 bites rendszert érinti, ez esetben viszont bármely iPhone, iPad, vagy iPod-on előhozható.

Kipróbálható az iOS 9.3 Beta

Megjelent az iOS 9.3 első publikusan is kipróbálható és tesztelhető változata, amely további hasznos fejlesztéseket hoz a rendszerhez. Így aki idő előtt ki szeretné próbálni ezeket, vagy esetleg alkalmazásokat tervez fejleszteni a rendszerhez, a béta programban való részvétel után szabadon neki is kezdhet.

Megjelent az iOS 9.2 és az OS X El Capitan 10.11.2

Kiadásra került az Apple iOS mobil rendszerének legújabb verziója, amely már a második kiadása a 9-es fővérzónák. Ennek megfelelően nagyon sok kisebb-nagyobb hibajavítást eszközöltek a rendszerben a fejlesztők. Egy időben ezzel az asztali rendszer is kapott egy frissítést, szintúgy a másodikat.

Már tölthető az OS X El Capitan

Elérhető lett az Apple asztali rendszerének legújabb verziója is, amely az OS X El Capitan nevet kapta, és a 10.11-es verziót. A rendszer több bétát követően került kiadásra, bár ennek ellenére ez a verzió túl sok jelentős újdonságot nem hoz. Főképp a tavalyi Yosemite-hoz képest.

Letölthető az iOS 9.0.1 és iOS 9.1 Beta 2

Egy héttel az iOS 9.0 végleges változatának megjelenése után meg is érkezett az első frissítés a rendszerhez, amely több apróbb javítást hozott ahhoz. Egyúttal kiadásra került a következő 9.1-es béta verzió is a tesztelők számára, így nekik is érdemes frissítések után nézni.

Már kipróbálható az iOS 9.1 Beta

Bár még csak ma fog érkezni az iOS 9 végleges verziója Over The Air frissítésként, ennek ellenére már elérhetővé is vált a rendszerhez érkező első frissítés bétája. Az új béta kipróbálására bárkinek lehetősége van, mindösszesen csak részt kell vennie benne az Apple oldalán. Jelenlegi állapotában azonban a 9.1 még nem igen hoz változásokat.

Apple - Szeptember 16-án érkezik az iOS 9 frissítés

Biztos sokan kíváncsiak, hogy mikortól szerezhetik be a legfrissebb iOS rendszert, amely már a 9-edik verzió lesz. Ez pedig szeptember 16 lesz, amikortól több iPhone és iPad verzió is megkapja majd a rendszerfrissítést. A teljes eszközlista megtalálható a hír részleteiben.

Apple - iPad Pro és iPad mini 4

Az Apple táblagépes választéka tovább bővült, melyek közül amely mindenképpen érdekes, az a teljesen új iPad Pro. Ez ugyanis immáron a legnagyobb, közel 13 colos kijelzővel ellátott termékük lett, amely így már sokkal inkább használhatóvá teszi azt akár komolyabb munkára is. Továbbá lecserélték az iPad mini 3-at egy újabb modellre, a mini 4-re.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

szesze78, Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!