Apple - Bejelentették az iPhone 6s és 6s Plus-t

Pontosan egy év telt el azóta, hogy bemutatásra került az 5-ös iPhone széria utódja, az iPhone 6 és nagyobb társa, az iPhone 6 Plus. Így most megmutatták az utódokat, melyek ahogy az lenni szokott, egyszerűen egy "s" jelölést kaptak. Azonban látszólag mit sem változtak, viszont az újdonságok ezúttal nem is a külsőben keresendők.

Csak óvatosan: Egy hiba miatt összeomolhatnak az iOS és OS X rendszerek

Egy elég kellemetlen Unicode hiba sújthatja az Apple iOS és Mac OS X rendszert futtató használókat, ugyanis pár karakter megjelenítésére képtelen a rendszer, amelynek hatására, az adott a alkalmazás, vagy akár a komplett rendszer összeomolhat és újraindulhat. A hibát előszeretettel használják ki a tréfás kedvűek, egyszerűen elküldve azt az érintetteknek.

Kiadták az iOS 8.2-őt, Apple Watch támogatással

Nemrégiben megjelent az iOS 8.2 stabil kiadása, amely nem nagy meglepetés az Apple által tartott Spring Forward rendezvény miatt. Az új verzió számos javítását és újdonságot is tartalmaz, illetve természetesen nem maradhat a hamarosan megjelenő Apple Watch támogatása nélkül sem.

Publikus iOS béta érkezhet a következő hónapban

Az Apple hamarosan bejelentheti a következő nyilvános béta programot, amelyben ezúttal az iOS egy új verziója lesz majd kipróbálható. A fejlesztők számára ez a lehetőség már jó ideje adott, így végre valóban itt lesz az ideje megcélozni ezt, a publikum számára is.

Kiadásra került és letölthető az iOS 8.1

Az Apple kiadta a mobil operációs rendszere következő, kicsivel nagyobb frissítését, az iOS 8.1-et. Az új verzió hoz pár apróbb újítást, mint az Instant Hotspot, az Apple Pay fizetési rendszer, valamint az OS X 10.10-el való jobb együttműködés. Ezeken kívül több hibát is igyekszik orvosolni a rendszerben.

Új iPad Air 2, iPad Mini 3 és iMac Retina 5K

Bemutatásra került az Apple eszközeinek új generációja, így kiderült milyen újdonságokkal rendelkezik az iPad Air második és az iPad Mini harmadik generációja. Mindezek mellet az iMac-ek is kaptak egy kisebb frissítést, mellyel egy jóval nagyobb felbontású retina kijelző is válaszható. Illetve már az OS X Yosemite is elérhető.

iOS 8 - Egy hiba miatt törlődhetnek iCloud dokumentumaink

Úgy tűnik továbbra is vannak gondok az iOS 8-al, mivel egy újabb hibára kezdek el panaszkodni a felhasználók, főképp az iCloud-al kapcsolatban. Ennek következtében az iCloud-on tárolt dokumentumaink veszhetnek el a telefon visszaállítása során, így mindenképp érdemes odafigyelni, hogy ez ne történhessen meg velünk.

Megjelent az iOS 8.0.2, azonban továbbra sem tökéletes

Megjelent az iOS 8.0.2-es frissítése, mely több hibát hivatott javítani az Apple mobil operációs rendszerében. Többek között tartalmazza az összes javítást melyet a korábbi frissítés hozott volna, illetve valamennyire megoldást is kínál az azáltal okozottakra. Azonban ez nem minden esetben igaz.

Kiadta, majd azonnal vissza is vonta az iOS 8.0.1-et az Apple

Nemrég megjelent az iOS első 8.0.1-es frissítése és amilyen gyorsan kiadták, olyan gyorsan el is távolították, mely elsősorban hibákat orvosolt volna a rendszerben. Sajnos bizonyos esetekben a frissítés éppen ellenkező eredményt ért el és elég kellemetlen hibával találhatták magukat szemben a tulajok.

iOS 8 - Töltsd fel mikróval a telefonod!

Nem, ezt azért mégsem lenne érdemes megpróbálni, de ennek ellenére azért többen is megteszik. Egy újabb átverés kezdett el terjedni a közösségi oldalakon, mely szerint az iOS 8-al már a mikrohullámú sütő segítségével is feltölthetjük az eszközeinket. Jól hangzik igaz?

Apple - Már elérhető az iOS 8 végleges változata

Nemrég az Apple elérhetővé tette mobil operációs rendszere, az iOS legújabb, 8-as verzióját. Így arra már szabadon frissíthet bármely iPhone 4s vagy újabb, illetve iPad 2, iPad Air ás iPod tulajdonos. A rendszer bár jelentős újdonságokat nem hoz, ennek ellenére azért érdemes lehet frissíteni.

Apple - Íme az új iPhone 6 és iPhone 6 Plusz

Az Apple bejelentette az iPhone 6-ot illetve annak egy nagyobb méretű testvérét az iPhone 6 Pluszt. Nem csak mindkét eszköz és a kijelző mérete nagyobb mint az előd, iPhone 5 vagy 5s-sé, de természetesen hardveresen és küllemben is akadnak jelentősebb eltérések.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

szesze78, Zsombi33

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!