Apple - Elérhető az OS X 10.10 és iOS 8 Beta 5

Elérhetővé vált az Apple operációs rendszerek előzetes változatának egy újabb verziója, mely így már az ötödik béta a sorban, melyet a tesztelők kipróbálhatnak. Az új verzió pár kisebb, néhol jelentősebb, főként a felületet érintő változást hozott magával, mind az OS X és iOS esetében.

Apple - Újra publikus az OS X Yosemite béta program

Az Apple asztali operációs rendszerének legújabb változata, a 10.10-es Yosemite, újra kipróbálható egy publikus béta program keretében, ahogy azt az Apple ígérte. Igaz, hogy már korábban is lehetett jelentkezni, de most újra megtehetik azok, akik lemaradtak volna róla.

Apple - Ősszel érkezik az iOS 8

Az idei év sem telhet el egy újabb fő iOS verzió nélkül, ami a 8-as verzió lesz. A legnépszerűbb mobil operációs rendszer legfrissebb tagja számos újítással és finomítással rendelkezik majd, ilyen a jobb asztali integráció, vagy az új billentyűzet, de a fejlesztők sem maradnak újdonságok nélkül.

Apple - Ilyen lesz az OS X 10.10 Yosemite

Az Apple bemutatta népszerű asztali operációs rendszerének legújabb készülő tagját az OS X 10.10-et. Az új rendszer számos újdonságot hoz, melyek közül a legszembetűnőbb az átszabott felhasználói felület, mely illeszkedik az iOS 7-el bemutatott lapos és modern dizájnhoz.

Apple - Megjelent az iOS 7.1-es frissítése, néhány újdonsággal

Megjelent az Apple méltán híres iOS mobil operációs rendszerének első komolyabb frissítése az iOS 7.1. A frissítés teljesítménybeli növekedést, kisebb felületi javításokat és pár új funkciót is ígér, melyek mellett pár beépített alkalmazás is frissült. A frisssítés már az iTunes-on is elérhető.

Apple - Ma este válik elérhetővé az iOS 7 végleges változata

Hamarosan, vagyis ma este 7 órakor elérhetővé válik az iOS 7 végleges változata, mely ingyenesen telepíthető az iPhone 5-re, 4s-re és 4-re, valamint az iPad 2-re és 3-ra valamint az új iPod-okra. Mivel ez egy nagyobb frissítés lesz a megszokottnál, ezért egy biztonsági mentés erősen ajánlott a jelenlegi rendszerünkről.

Apple - Új dizájnnal érkezik majd az iOS 7

Az Apple népszerű mobil operációs rendszere, az iOS, teljesen megújult kinézettel és számos új funkcióval érkezik majd idén ősszel. Ilyen az új Control Center, az AirDrop vagy a továbbfejlesztett multittasking, de persze az alap alkalmazások is megújulnak.

Apple - Megjelent az OS X 10.8.4-es frissítés

Az Apple kiadta következő frissítését a Mountain Lion asztali operációs rendszeréhez, mely immáron a 10.8.4-es verziószámot viseli. A frissítés elsősorban Wi-Fi fejlesztéseket hozott magával és jobb Microsoft Exchange kompatibilitást.

Mountain Lion - Megjelent az OS X 10.8.3-as frissítése

Az Apple elérhetővé tette régebben még Mac OS X, manapság már csak simán OS X ként megnevezett elsősorban asztali operációs rendszere legújabb verzióját, a 10.8.3-at, amely a hiba, illetve biztonsági javításokon kívül pár új funkciót is hoz.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

szesze78, Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!