iOS 8 - Töltsd fel mikróval a telefonod!

Nem, ezt azért mégsem lenne érdemes megpróbálni, de ennek ellenére azért többen is megteszik. Egy újabb átverés kezdett el terjedni a közösségi oldalakon, mely szerint az iOS 8-al már a mikrohullámú sütő segítségével is feltölthetjük az eszközeinket. Jól hangzik igaz?

Apple - Elérhető az OS X 10.10 és iOS 8 Beta 5

Elérhetővé vált az Apple operációs rendszerek előzetes változatának egy újabb verziója, mely így már az ötödik béta a sorban, melyet a tesztelők kipróbálhatnak. Az új verzió pár kisebb, néhol jelentősebb, főként a felületet érintő változást hozott magával, mind az OS X és iOS esetében.

Apple - Ősszel érkezik az iOS 8

Az idei év sem telhet el egy újabb fő iOS verzió nélkül, ami a 8-as verzió lesz. A legnépszerűbb mobil operációs rendszer legfrissebb tagja számos újítással és finomítással rendelkezik majd, ilyen a jobb asztali integráció, vagy az új billentyűzet, de a fejlesztők sem maradnak újdonságok nélkül.

Apple - Ilyen lesz az OS X 10.10 Yosemite

Az Apple bemutatta népszerű asztali operációs rendszerének legújabb készülő tagját az OS X 10.10-et. Az új rendszer számos újdonságot hoz, melyek közül a legszembetűnőbb az átszabott felhasználói felület, mely illeszkedik az iOS 7-el bemutatott lapos és modern dizájnhoz.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

JDBoy
  • 8 Vendég
  • 168 Tagok ma
  • 1 Szülinapos
  • 20,470 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!