Csak Windows 10-re érkezik a 2019-es Microsoft Office

Még az idei év végén meg fog jelelni az Office 2019-es kiadása. Bár túl sok információ arról nincs, hogy az új irodai csomag milyen újdonságokat tartogat, azonban arról már van, hogy az mennyi ideig és milyen rendszereken lesz támogatott. Ez alapján pedig, az csak a Windows 10 néhány verzióján lesz használható.

Office 365 ProPlus frissítése Office 2016-ra

Az Office 2016. szeptember 22.-től már elérhető, azonban nem minden 365-ös felhasználó kapja azt meg azonnal. Például a magyar oktatás és felsőoktatásban résztvevők által ingyenesen elérhető Office 365 ProPlus is ilyen, ahol frissítésként csak jövőre érkezne meg. Azonban van rá mód, hogy azt már most telepítsük, ami nem túl magától értetődő.

Microsoft Office - Megérkezett a 2016-os verzió

Mától válik elérhetővé a Microsoft irodai csomagjának legújabb verziója, az Office 2016. Az új csomag elsősorban az Office 365 előfizetőien lesz elérhető, akik Windows Update-en meg fogják kapni frissítésként. Egyéb esetben a korábbi Office 2013 tulajoknak vagy a teljes, vagy a frissítőkulcs vásárlása mellet kell dönteni. A VL verzió nem ma, hanem majd a következő hónap elején érkezik.

Hivatalos: Szeptember 22-én érkezik a Microsoft Office 2016

Hivatalosan is megerősítésre került, hogy a Microsoft Office 2016 szeptember 22-étől válik majd elérhetővé. Az Office 2016 bár nem hoz túl sok jelentős változást, ennek ellenére apróbb hasznos újdonságok akadnak ,mint a "Tell me" kereső. A mennyiségi (volume) kiadás várhatóan majd csak október 1-én kerül kiadásra.

Office 2016 - Kiszivárgott a megjelenési dátum?

Egy kiszivárgott dokumentum árulkodhat arról, hogy pontosan mikor is fogják kiadni a Microsoft irodai csomagjának legújabb verzióját. Az Office 2016-ról annyit tudni lehetett eddig is, hogy valamikor még idén ősszel érkezhet, melyet ez is megerősíteni látszik. Ha mindez igaz is, akkor már kevesebb mint egy hónap múlva kiadásra is kerülhet az új csomag.

Megérkezett az Androidos Microsoft Office mobiltelefonos kiadása

Elkészült a Microsoft Office mobilos változatának végleges Androidos kiadása, és már nyilvánosan is elérhetővé vált. Az alkalmazások új verziói már be is szerezhetőek a Google Play áruházból, ugyanúgy mint eddig, és továbbra is teljesen ingyen, közel minden Androidos telefon számára.

Letölthető a Microsoft Office 2016 nyilvános előzetese

Végre nyitottá tette a következő Microsoft Office irodai csomagjának a tesztelését a Microsoft, így az már nyilvánosan is kipróbálható és használható. Tehát aki esetleg szeretné letölteni az új irodai csomagot ingyen megteheti, akár magyar nyelven is, illetve ezzel segíthet a fejlesztésben is.

Letölthető a Microsoft Office 2016 előzetese OS X-re

Nemrégiben bejelentésre került a Microsoft Office 2016 előzetesének nyitott programja, de nem Windowsra, hanem Mac OS X-re. Az irodai csomag így kipróbálható az Apple rendszerén, melyből a legfrissebb 10.10-zes verzió szükséges. A telepítő mérete azonban eléggé méretes, körülbelül 2,5 GB.

Az Office mobilos változatát is bemutatta a Microsoft

A Mobile World Congress-en nem csak a Project Spartan-t, de a másik szintén nagy átalakításokat kapó Microsoft Office-t is bemutatta Redmond. Bár itt sem bonyolódtak bele a dolgokba túl részletesen, de pár érdekesség azért mégis akadt, amely megkönnyítheti majd a csomag használatát mobilon.

Videón a Microsoft Office Touch verziója

Elsőnek látható működés közben a Microsoft Office Touch, amely nevével ellentétben nem csak érintőkijelzős eszközökön lesz jól használható, hanem akár asztali gépeken is. Az Office Touch ezen kívül a Windows 10-be beépítve érkezik, teljesen ingyenesen lesz, igaz emiatt kevesebb funkcióval is fog rendelkezni mint nagyobb 2016-os testvére.

Kiszivárgott az Office 2016 Techincal Preview (16.0.3629.1006)

Kiszivárgott a Microsoft Office 2016 egy friss technikai előzetese, amely a nyilvánosság számára nem elérhető, egyenlőre csak egy kisebb csoport férhetett hozzá, legalábbis eddig. Az előzetes így egy online telepítő segítségével szerezhető be, több nyelven és változatban is, magyarul azonban nem.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

Mesant, El Bandi, Rozsdas63

  • Mai aktív:205
  • Szülinapos:5
  • Összes:15,136
  • Legújabb:befe
  • Vendég:6

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!