Office 2019 újdonságai és annak beszerzése

Idén ősszel a Microsoft nem csak a megszokott Windows 10 frissítésen, de az új Office elérhetőségén, az Office 2019-en is dolgozott. Az irodai csomag legújabb verziója már szeptember végén megjelent és letölthetővé is vált, mind az otthoni (Retail), mind pedig a vállalati (VL) változatai. Az Office 2019 ugyanakkor nem hozott magával jelentős újdonságokat.

Office 365 ProPlus frissítése Office 2016-ra

Az Office 2016. szeptember 22.-től már elérhető, azonban nem minden 365-ös felhasználó kapja azt meg azonnal. Például a magyar oktatás és felsőoktatásban résztvevők által ingyenesen elérhető Office 365 ProPlus is ilyen, ahol frissítésként csak jövőre érkezne meg. Azonban van rá mód, hogy azt már most telepítsük, ami nem túl magától értetődő.

Microsoft Office - Megérkezett a 2016-os verzió

Mától válik elérhetővé a Microsoft irodai csomagjának legújabb verziója, az Office 2016. Az új csomag elsősorban az Office 365 előfizetőien lesz elérhető, akik Windows Update-en meg fogják kapni frissítésként. Egyéb esetben a korábbi Office 2013 tulajoknak vagy a teljes, vagy a frissítőkulcs vásárlása mellet kell dönteni. A VL verzió nem ma, hanem majd a következő hónap elején érkezik.

Office 2016 - Kiszivárgott a megjelenési dátum?

Egy kiszivárgott dokumentum árulkodhat arról, hogy pontosan mikor is fogják kiadni a Microsoft irodai csomagjának legújabb verzióját. Az Office 2016-ról annyit tudni lehetett eddig is, hogy valamikor még idén ősszel érkezhet, melyet ez is megerősíteni látszik. Ha mindez igaz is, akkor már kevesebb mint egy hónap múlva kiadásra is kerülhet az új csomag.

Videón a Microsoft Office Touch verziója

Elsőnek látható működés közben a Microsoft Office Touch, amely nevével ellentétben nem csak érintőkijelzős eszközökön lesz jól használható, hanem akár asztali gépeken is. Az Office Touch ezen kívül a Windows 10-be beépítve érkezik, teljesen ingyenesen lesz, igaz emiatt kevesebb funkcióval is fog rendelkezni mint nagyobb 2016-os testvére.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 4 Vendég
  • 0 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 21,136 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!