Elérhető a Microsoft Office stabil változata Android táblagépekre

Ma végre stabil változatba lép minden Microsoft Office Android-os táblagépekre szént változata, amelyek eddig Preview verzió volt. Az új változat így már bárki számára nyilvánosan elérhető, és tartalmazza az Office legfontosabb alkalmazásait, mint a Word, Excel és PowerPoint, melyekkel nem csak megnyithatóak, de létrehozhatóak és szerkeszthetőek is a dokumentumok.

Ingyenes Microsoft Office a mobil eszközökre

A Microsoft bejelentése alapján az Office ingyenessé válik a mobil eszközökön, tehát nem lesz szükség Office 365-ös előfizetésre a komolyabb funkciók eléréséhez. Ez nem csak az iOS illetve iPad-es verzióra igaz, hanem az Androidra hamarosan megjelenő változatra is. Előbbiek ezzel együtt frissítést is kapnak, utóbbi esetben pedig már elérhető egy előzetes.

Partnereknél a Microsoft Office 16, képek az új irodai csomagról

A készülő Windowsról sokat hallhatunk már, most viszont a Microsoft Office Technical Preview kiadása is feltűnt és már a partnerek részére is kiküldésre került. Az irodai csomag új kiadása hoz is pár újdonságot, például egy új sötét kinézetet és egy elég hasznos segéd eszközt a kezdőknek, mellyel egyszerűen megtalálhatják a keresett funkciókat.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 3

vemino, Imre29, fatale
  • 6 Vendég
  • 183 Tagok ma
  • 9 Szülinapos
  • 19,101 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!