A Google I/O 2016-os nyitóelőadása

A tegnap korai esti órákban sor került a Google I/O megnyitójára, amely hasonló a Microsoft Build vagy Apple WWDC rendezvényekhez. Vagyis a Google által a jövőben kiadásra kerülő termékekről, technológiákról és szoftverekről esett szó, melyek között természetesen mindig kiemelt szerepkörben van jelen az Android is.

Android N második fejlesztői előzetes

Még a múlthét folyamán vált elérhetővé a következő Android fejlesztői előzetesének második kiadása. Így a korábbihoz képest néhány újabb újdonsággal találkozhatnak a tesztelni vágyó felhasználók, de ahogy az is, úgy ez sem alkalmas még a mindennapi használat kihívásaira.

Kipróbálható az Android N fejlesztői kiadása

Nemrégiben kicsit váratlanul kiadásra került az Android következő verziójának, az egyenlőre csak "N"-ként nevezett rendszernek a Developer Preview kiadása. Ahogy a nevéből is adódik, egy igen korai változatról van szó, mely még most csak a fejlesztőknek szól, de pár érdekes újdonságot már most tartalmaz.

Android 6.1, 7.0 és az új Nexusok...

Az idei év több fontos eseményt hordoz magában az Android számára, melyekről most pár apróbb információt összegyűjtöttünk. Ezek legnagyobb része még erősen pletyka, vagy spekuláció jellegű, azonban egy kis ízelítőt ad arról, hogy mi várható a folytatásban.

Megérkezett az Android 6.0.1 frissítés

Megérkezett az Android 6.0 Marshmallow első frissítése, amely nemsokára minden Nexus, vagy egyéb Google által készített készüléken elérhetővé válik. A 6.0.1-es verzió egy kisebb frissítés lesz, viszont több apróságot hoz magával, melyek között a megszokott biztonsági és teljesítménybeli hibajavítások is ott vannak.

Megjelent az Android 6.0 Marshmallow

Megjelent az Android 6.0 Marshmallow, az új rendszer elérhetővé vált több Nexus készülék számára is. Ezek közt megtalálható a Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9 és Nexus Player is. Így akik ilyen készülékkel rendelkeznek, már a tegnap esti óráktól frissíthették is rendszerüket.

Az első 4K-s mobil: Sony Xperia Z5 Premium

Az IFA-n tett bejelentést a Sony, melyben bemutatták a 4K felbontású kijelzővel rendelkező Androidos mobilt, a Sony Xperia Z5 Premium-ot. Ezzel ez lesz az első ilyen nagy felbontással rendelkező okostelefon, amely majd valamikor idén ősszel fog a forgalomba kerülni a világ minden részén.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Radleristvan
  • 8 Vendég
  • 40 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 20,005 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!