Megérkezett az Android 6.0.1 frissítés

Megérkezett az Android 6.0 Marshmallow első frissítése, amely nemsokára minden Nexus, vagy egyéb Google által készített készüléken elérhetővé válik. A 6.0.1-es verzió egy kisebb frissítés lesz, viszont több apróságot hoz magával, melyek között a megszokott biztonsági és teljesítménybeli hibajavítások is ott vannak.

Megjelent az Android 6.0 Marshmallow

Megjelent az Android 6.0 Marshmallow, az új rendszer elérhetővé vált több Nexus készülék számára is. Ezek közt megtalálható a Nexus 5, Nexus 6, Nexus 7 (2013), Nexus 9 és Nexus Player is. Így akik ilyen készülékkel rendelkeznek, már a tegnap esti óráktól frissíthették is rendszerüket.

Google - Bejelentették a Nexus 5X, Nexus 6P-t és a Pixel C-t

Három új Android Marshmallow-val érkező eszközt is bemutatott a Google San Francisco-ban megrendezett konferenciáján. Ezek között két új csúcskategóriás telefon lesz, melyek a Nexus 5X, illetve Nexus 6P, valamint egy új táblagéppel is bővül majd a kínálat, amit Pixel C-ként neveztek el.

Hivatalos: Október 5-én kerül kiadásra a Marshmallow

Hivatalosan is bejelentette a Google legújabb mobil operációs rendszerének megjelenési dátumát, az Android 6.0 Marshmallow így október 5-én érkezik több Nexus készülék számára. Egyéb eszközök számára majd a gyártók határozzák meg, hogy kiadásra kerül-e és mikor, illetve ez még a szolgáltatón is múlhat.

Android 6.0 - Kiderült a megjelenési dátum?

Véletlenül megosztásra kerülhetett az Android 6.0 Marshmallow megjelenési dátuma. Egy szolgáltató osztotta meg az információt, majd meglehetően gyorsan el is távolította azt weboldaláról. Amennyiben hinni lehet benne, meglehetősen gyorsan kiadásra kerül majd pár Nexus készülékre.

Szeptember 29-én érkezhet az Android 6.0 Marshmallow

Szeptember 29-én kerülhet kiadásra az Android 6.0 Marshmallow végleges kiadása, legelőször a Nexus készülékek számára. Mindezt a Google egy rendezvény keretein teszi majd meg, ahol várhatóan két új csúcskészülék bemutatására is készül, melyet mint Nexus 5X és Nexus 6P emlegetnek.

Az első 4K-s mobil: Sony Xperia Z5 Premium

Az IFA-n tett bejelentést a Sony, melyben bemutatták a 4K felbontású kijelzővel rendelkező Androidos mobilt, a Sony Xperia Z5 Premium-ot. Ezzel ez lesz az első ilyen nagy felbontással rendelkező okostelefon, amely majd valamikor idén ősszel fog a forgalomba kerülni a világ minden részén.

Android 6.0 - Pár eszközre a Samsung már tervezi is a kiadást

Jó hír pár Samsung készülék tulajdonosnak, hogy már most, a megjelenés előtt közzétettek egy listát, melyben azon eszközök neve szerepel, amire tervezik majd az új rendszer kiadását. Az Android 6.0 Marshmallow, valamikor idén év vége lett érkezik majd, először a Nexus termékek számára biztosan, a további gyártók termékeinél viszont már más lehet a helyzet.

Android M - A Marshmallow nevet és 6-os verziószámot kapta

Az idén érkező újabb verziójú Android M-ról végre többet tudhatunk meg, vagyis többek között azt, hogy konkrétan milyen névre kereszteli a rendszerét a Google, illetve azt is, hogy milyen verziószám alatt szándékozik azt majd kiadni. Ami még jobb, hogy a fejlesztők már ki is próbálhatják a rendszert, mivel kiadták a végleges SDK-t is számukra.

Memóriakezelési problémák az Android 5-ben

Az Android 5-ben felbukkant egy hiba, melyet már a fejlesztők felé több felhasználó is jelzett. Ezek alapján a rendszer valamiért az eszközökben megtalálható memória nagy részét már alapjáraton is felhasználja, így ezzel rendkívül lassúvá és szinte használhatatlanná téve az egészet.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

Lali, julien72

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!