Hamarosan már érkezik is az Android 5.1

Már úton van az Android új verziója, az 5.1, annak ellenére is, hogy még az 5-ös verzió is rendkívül szűk körben terjedt el. Az új verzió főképp az előző hiányosságait és hibáit javítja majd ki. Ezekről szerencsére némi információ is felbukkant egy forrás által.

Megérkezett az Android 5.0 Samsung Galaxy S5-re és LG G3-ra

Már elérhetővé vált az Android új verziója, az 5.0 Lollipop, a Samsung és LG jelenlegi zászlóshajó készülékére is, vagyis a Samsung Galaxy S5-re és LG G3-ra. Így a Nexusok után szinte elsők közé tartoznak ezen készülék, amelyek elsőként kaphatják meg az új rendszert.

Android - Megkezdődött az Android 5.0 kibocsájtása

Megkezdődött az Android 5.0 Lollipop kibocsájtása pár Nexus készülék számára. A frissítés kisebb késéssel de végre megjelent és letölthető a Google által forgalmazott készülékeken. Így a Nexus 7 vagy 10 tulajok jól teszik ha frissítések után keresnek eszközeiken. De úgy tűnik a további márkák zászlóshajót képező készülékeire is napokon, vagy heteken belül megjelenthet majd.

Késik az Android 5.0 Lollipop

Akik Nexus 7 vagy 10 készülékkel rendelkeznek, már biztos észrevették, hogy nem érkezik az Android 5.0, melyet eredetileg november 3-ra tűzött volna ki a Google. Azonban ezt most elhalasztották a jövőhétre, amikor végre megérkezhet a frissítés, ha minden a tervek szerint alakul. A frissítés kiadását valószínűleg egy akkumulátor gyors merülését okozó hiba hátráltatja.

Hamarosan jön az Android 5.0, bővül a Nexus család

Hamarosan érkezik az Android új verziója, melyet eddig mint Android L emlegettek. Kiderült, hogy az 5.0-ás verzió szintén egy édesség nevét kapta, melyre az L utalt. E mellet, ahogy lenni szokott új Nexus készülékek is érkeznek, amivel bővül a család egy 6 colos telefonnal és egy 9 colos táblagéppel.

Android - Megjelent a 4.4.4-es hibajavító frissítés

Megjelent egy valószínűleg hibák javítására kiadott frissítés az Android 4.4.3-as felhasználók számára. Bár elsősorban a korábbi frissítés is hibák javítására készült, bizonyos esetekben mégis több gondot okozott, mint amit megoldott. Ez a frissítés vélhetően megoldást nyújthat a korábbi hibajavító frissítés hibáira.

Android - Bejelentették a Nexus 5-öt és az Android 4.4-et

Nemrég hivatalosan is bejelentésre került a Google híres operációs rendszerének következő verziója az Android 4.4 "KitKat" és a szintén biztos sokak által várt Google Nexus 5-öt. Cikkünkből megtudhatjátok a Nexus 5 specifikációját és árazását is.

Android - Az Android 4.3 újdonságai

Hivatalosan is bejelentésre kerül San Franciscóban a Google mobil operációs rendszerének legfrissebb 4.3-as verziója. A 4.3-as Jelly Bean számos kisebb javítást hoz, ahogy az lenni szokott az Androidos érában.

Android - Android 4.3 Jelly Bean egy ázsiai konferencián

Az Google híres Android mobil operációs rendszere valószínűleg hamarosan megkapja legújabb frissítését, ami a Jelly Bean ágat viszi tovább. Ugyanis egy ázsiai tech konferencián az egyik mobil az új 4.3-as Androidot futtatta. Néhány kép és videó is készült róla.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

Zsombi33, bercike34

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!