Android 6.0 - Pár eszközre a Samsung már tervezi is a kiadást

Jó hír pár Samsung készülék tulajdonosnak, hogy már most, a megjelenés előtt közzétettek egy listát, melyben azon eszközök neve szerepel, amire tervezik majd az új rendszer kiadását. Az Android 6.0 Marshmallow, valamikor idén év vége lett érkezik majd, először a Nexus termékek számára biztosan, a további gyártók termékeinél viszont már más lehet a helyzet.

Android M - A Marshmallow nevet és 6-os verziószámot kapta

Az idén érkező újabb verziójú Android M-ról végre többet tudhatunk meg, vagyis többek között azt, hogy konkrétan milyen névre kereszteli a rendszerét a Google, illetve azt is, hogy milyen verziószám alatt szándékozik azt majd kiadni. Ami még jobb, hogy a fejlesztők már ki is próbálhatják a rendszert, mivel kiadták a végleges SDK-t is számukra.

Memóriakezelési problémák az Android 5-ben

Az Android 5-ben felbukkant egy hiba, melyet már a fejlesztők felé több felhasználó is jelzett. Ezek alapján a rendszer valamiért az eszközökben megtalálható memória nagy részét már alapjáraton is felhasználja, így ezzel rendkívül lassúvá és szinte használhatatlanná téve az egészet.

Android - Megkezdődött az Android 5.0 kibocsájtása

Megkezdődött az Android 5.0 Lollipop kibocsájtása pár Nexus készülék számára. A frissítés kisebb késéssel de végre megjelent és letölthető a Google által forgalmazott készülékeken. Így a Nexus 7 vagy 10 tulajok jól teszik ha frissítések után keresnek eszközeiken. De úgy tűnik a további márkák zászlóshajót képező készülékeire is napokon, vagy heteken belül megjelenthet majd.

Késik az Android 5.0 Lollipop

Akik Nexus 7 vagy 10 készülékkel rendelkeznek, már biztos észrevették, hogy nem érkezik az Android 5.0, melyet eredetileg november 3-ra tűzött volna ki a Google. Azonban ezt most elhalasztották a jövőhétre, amikor végre megérkezhet a frissítés, ha minden a tervek szerint alakul. A frissítés kiadását valószínűleg egy akkumulátor gyors merülését okozó hiba hátráltatja.

Android - Megjelent a 4.4.4-es hibajavító frissítés

Megjelent egy valószínűleg hibák javítására kiadott frissítés az Android 4.4.3-as felhasználók számára. Bár elsősorban a korábbi frissítés is hibák javítására készült, bizonyos esetekben mégis több gondot okozott, mint amit megoldott. Ez a frissítés vélhetően megoldást nyújthat a korábbi hibajavító frissítés hibáira.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 7 Vendég
  • 13 Tagok ma
  • 8 Szülinapos
  • 20,005 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!