Ryzen 7 Turbo vagy fix - felülmúlja az Intel Core i7 vetélytársakat

Nagy reményt jelentenek az AMD legújabb szériás Ryzen processzorai, amelyek az előzetes tesztekben képesek szinte minden tekintetben felülmúlni az Intel Broadwell-E szériáját. Az AMD már hivatalosan is bejelentette a Ryzen érkezését, amelyből al legerősebbek már márciusban a boltokba kerülnek.

AMD - AMD HD 4770 vs 7770: generációk harca (Teszt)

A napokban nyugdíjba küldtem a kiöregedő AMD Radeon HD 4770 videokártyámat, de előtte azért néhány tulajdonságban és játékban összehasonlítottam az utódjával. 2009-ben a 40 nanométeres videokártyák előfutáraként az AMD kiadta a HD 4770-et, mintegy tesztpéldányt.

AMD - Hamarosan a boltokban az AMD új csúcsprocesszora

Az AMD nemrég bemutatta a Centurion családba tartozó két új csúcsprocesszorát, melyek nem csak a magok számában, hanem az órajelek tekintetében is kiemelkedőt nyújtanak. A bejelentésben az állt, hogy csak OEM formában, azaz előre összeépített számítógépekben lesznek megtalálhatók.

AMD - Elérhetőek az AMD Catalyst 13.9-es illesztőprogramok

Az AMD szinte az nVidia-val egy időben tette közzé AMD Catalyst 13.9-es stabil meghajtóit, melyek szintén támogatást kínálnak a Windows 8.1 operációs rendszerhez, viszont súlyos problémákat is orvosolnak, ezért telepítése ajánlott. Az AMD Catalyst 13.9-es meghajtók már letölthetőek a cég honlapjáról.

AMD - Megjelentek az AMD Catalyst 13.4-es meghajtók

Pár napja megjelent az AMD Catalyst 13.4-es verziója. Elég hosszú idő telt el a legutóbbi illesztőprogram megjelenése óta, egészen pontosan 3 hónap, így ideje is frissíteni azt, hiszen sok játék jelent meg ennyi idő alatt és a támogatottakra is ráfért már az optimalizálás.

AMD - Drasztikusan csökkenti chipjeinek szállítását az AMD

Mára elmondható, hogy az AMD nem áll túl jól anyagilag, és sajnos nem is néz ki úgy a helyzet, hogy a problémák egyhamar megoldódnának. A válságos helyzetet jól szemlélteti, hogy a processzorgyártó bejelentette, jelentősen csökkenti chipjeinek szállításait a 2012-es év utolsó negyedévében.

AMD - Elérhető a Catalyst 12.11 tizenegyedik bétája

Néhány napja letölthető a AMD videokártyákhoz készült októberi driver 11. bétája. A driver számos hibajavításokat és optimalizációkat tartalmaz. Ez a változat a korábbi béta változatokat is tartalmazza. A meghajtóprogram Windows 7, 8 és Vista rendszerekre érhető el.

AMD - Letölthető az AMD Catalyst 12.11 Beta meghajtó driver

Az AMD pár nappal ezelőtt elérhetővé tette legújabb meghajtó programjának újabb béta változatát, amely összesen nyolc darab béta változat hiba és teljesítményjavítását foglalja magában. Csakúgy mint az nVidia-nál, itt is többek között a Call of Duty: Black Ops 2-höz nyújt támogatást a cég az AMD kártyásoknak.

AMD - Megjelent az AMD Catalyst 12.10

Hétfőn letölthetővé tette az AMD a Catalyst 12.10-es verzióját, mely elég nagy jelentőséggel bír, hiszen a hamarosan megjelenő Windows 8-ra is ezt fogják majd a felhasználók feltelepíteni.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

bersebut1981

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!