Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

AMD - Mostantól, nem kapunk havonta új Catalyst drivert

Az AMD, és előtte pedig az ATI driverfrissítési gyakorlata az volt az elmúlt években, hogy havonta felszabadított egy új Catalyst meghajtót a Radeon grafikus kártyákhoz, azonban ez a korszak véget ér az AMD-nél. A vállalat ugyanis ma bejelentette, hogy többé nem frissíti a Catalyst meghajtókat minden egyes hónapban.

Letölthető az AMD-ATI Catalyst 11.11 meghajtó driver

Letölthető az AMD-ATI Catalyst 11.11 meghajtó driver, amely ismét sok hibát javít, valamint jobb teljesítményt ígér az előző verzióhoz képest, azonban a Battlefield 3-hoz most nem érkezett javítás. Az Novemberi Catalyst letölthető az AMD oldaláról, mind Windows 7, mind Vista és mind pedig Windows XP felhasználóknak elérhető.

Szavazás

Tetszenek az oldalunkon megjelenő cikkek változatosságai, illetve a publikált mennyiségük?

Online tagok: 1

mano
  • 5 Vendég
  • 8 Tagok ma
  • 2 Szülinapos
  • 21,383 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!