Windows 7 - Működésképtelenné válhatott a Windows Update

Több Windows 7-es felhasználónál egy nagyon furcsa, és egyben kellemetlen probléma bukkanhatott fel az elmúlt napokban, amely miatt a rendszer lényegében frissíthetetlenné vált. A jelenség miatt a Windows Update a 80248015-ös hibával nem képes frissítések után keresni, szerencsére azonban van megoldás a problémára.

Nehéz hónapon vannak túl a Windows 7 felhasználók

Mondhatjuk, hogy ez a hónap nem volt egyszerű a Windows felhasználóknak, hiszen túl vannak ez elmúlt idő legnagyobb támadásán. Az átfogó statisztikát nézve pedig a Windows 7 felhasználók voltak azok akik a leginkább megsínylették mindezt. Nem elég, hogy a WannaCry javarészt őket érte utol, de még egy újabb, eddig foltozatlan sebezhetőség is jelen van.

Egy majdnem SP2 javítás jelent meg a Windows 7-hez

Egy nagyon érdekes javítással lepte meg a Microsoft a Windows 7-es felhasználókat nemrégiben, ami lényegében majdnem nevezhető lenne egy Service Pack 2-nek. A javítás ugyanis minden az SP1 óta megjelent fontosabb frissítést magába foglal, amely hatalmas segítséget jelenthet egy friss telepítés után.

Windows 7 - Egy furcsa frissítés bukkanhatott fel

Egy furcsa frissítés bukkanhatott fel a Windows 7 felhasználók számára Windows Update-n. Egy baki miatt került kiadásra egy eredetileg tesztelési céllal létrehozott frissítés, amely valamiért végül így nyilvánosan is elérhető volt. Végül gyorsan észlelték és eltávolították azt.

Ma jár le a Windows 7 mainstream támogatása

Ma ér véget a Windows 7 első szervizcsomaggal ellátott változatának a fő támogatása, és ezzel a kibővített támogatási fázisba lép. Ez pedig azt jelenti, hogy a rendszer a jövőben újításokat már nem igazán fog kapni, hanem elsősorban csak biztonsági jellegű javításokat.

Windows 7 - Az Internet Explorer 11 vállalati módja is kiszivárgott

A Windows 8.1 nagy tavaszi frissítése mellett, kiszivárgott a Windows 7-en futó Internet Explorer 11-hez készült vállalati mód is. Ez a frissítés ahogy a nevéből adódik a vállalatok számára lesz nagyon hasznos, ha saját webes alapú alkalmazásaikat akarják futtatni a Windowsba épített böngésző legújabb verzióján.

Windows 7 - Továbbra is forgalmazza a Windows 7-et a Microsoft

Számos informatikai oldalon megjelentek azon híresztelések, hogy a Microsoft véglegesen beszüntette a Windows 7 forgalmazását, azonban e hírek nem teljesen igazak. Windows 7-el előtelepített számítógépet ugyanis még vásárolhatunk az üzletekben 2014. Október 30.-ig.

Windows 7 - 2014 közepéig vásárolhatunk Windows 7-es PC-t

Nemrég számoltunk be róla, hogy amennyiben Windows 8.1-re frissítünk, akkor 2018-ig kapunk általános, míg 2023-ig kiterjesztett támogatást. Mi a helyzet viszont a Windows 7-el? A rendszer általános támogatása 2015 elején jár le, míg Windows 7-el telepített gépet 2014 közepéig vásárolhatunk.

Windows 7 - Új funkciót kaptak a felhasználók a Microsofttól

A Microsoft nem tervezi kiadni a Windows 7 felhasználóknak a második szervizcsomagot, azonban ez még nem azt jelenti, hogy nem nyújt számukra javításokat. Meglepetésre, a cég egy új funkcióval lepte meg a felhasználókat, mellyel értékes lemezterületet szabadíthatnak fel merevlemezükön.

Windows 7 - Még az idén elérhetővé válik Windows 7-re az IE11

A Microsoft a közelmúltban tette elérhetővé az Internet Explorer 11 Release Preview változatát, mely gyorsabb böngészést tesz lehetővé a Windows 7 felhasználók számára is. Számunkra jó hír lehet, hogy - a várakozásoknak megfelelően - a végleges változat még az év végén kiadásra kerülhet.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

Driver

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!