A Microsoft augusztusi javító keddjének összefoglalója

Augusztus 8-án, az esti óráktól kezdve elérhetővé váltak a Microsoft legfrissebb biztonsági javításai. Ennek megfelelően a Windowsok esetében szokás szerint frissült a Windows 10 több kiadása, a Window 8.1, és a Windows 7 SP1 is. A Windowson kívül az Internet Explorer, Microsoft Edge, Microsoft SharePoint és Microsoft SQL Server is érintett volt.

Microsoft - Csúszik a februári javító kedd (Frissítve)

A Microsoft hivatalosan közölte, hogy csúszik a februári javító kedd időpontja, tehát ma nem érkeznek meg a szokásos javítások termékeikhez. A késés okáról már érkezett hivatalos magyarázat, de egyenlőre arról nem, hogy mikor fogják pótolni a kiadást. Frissítve: A Microsoft megerősítette, hogy csak márciusban jön a következő javításadag.

Microsoft - Surface Studio és Surface Book i7

A Microsoft két új termékkel bővítette a Surface kínálatát, melyek egyike lényegében ismét egy új kategóriát teremtett. Az egyikük a tavaly megjelent Surface Book felturbózott i7-es változata, de ami ennél sokkal nagyobb szenzációnak számít az Surface Studio, amellyel megint valami mást teremtettek.

Új vezetőt kap a Windows Insider Program

A Windows Insider Program vezetője és egyben nyilvános arca, Gabe Aul távozik ezen szerepköréből, és helyét más veszi át. A illető pedig egy hölgy, Dona Sarkar, akinek munkáit és elképzeléseit egyébként már jó-pár korábbi Windowsban is viszont láthattunk. Így mostantól jobb lesz felé fordulni az új előzetesekkel kapcsolatos információkért.

Kövesd élőben a 2016-os Build-et

Hamarosan kezdetét veszi a Build 2016-os rendezvénye, melyen akár több érdekes újdonsággal is tálazhatnak elsősorban leginkább a fejlesztők. Ahogyan már évről évre, úgy idén itt is élőben követhető a három napos közvetítés. A fontosabb eseményekről igyekszünk majd külön beszámolni.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 7

joci53, Bagoly19, Zsombi33, trikon, vizesember, Driver, hege69

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!