Microsoft - Márciusi javító kedd összefoglalója

Március 13-án elérkezett a hónap második keddje, tehát megjelentek a legújabb frissítések a Microsoft termékekhez. Mint mindig, így új összesítők érkezetek a Windows 10, 8.1 és 7 rendszerekhez is, melyek minőségi fejlesztések mellet biztonsági javításokat is tartalmaznak.

A Microsoft 2018 februári javító keddjének frissítései

A tegnap esti órákban megérkeztetek a Microsoft termékeihez az ütemezett biztonsági frissítések. Így új javításokkal bővült a Windows 10, 8.1 és 7, valamint a Microsoft Office támogatott kiadásai. Ez a Windows 10 őszi alkotói kiadása esetében pedig egy elég bőséges változási listával járt.

Microsoft - 2017. októberi javító kedd

Október 10-én, kedden este ebben a hónapban is megérkeztek a legújabb biztonsági javítások a Microsoft termékekhez. Így új javításokkal bővült a Windows 10 több kiadása és persze a Windows 8.1 és 7 is, de szokás szerint frissült még a Microsoft Office is.

Microsoft - 2017. szeptember biztonsági frissítései

Tegnap ismét elérkezett a hónap második keddje, így a Microsoft termékeihez megérkeztek a megszokott frissítések. Mint mindig, ez a hónap úgynevezett javító keddje, melyben fontos biztonsági javításokat kapott az összes támogatott termék, mint a Windows 7, 8.1 és a Windows 10 több kiadása.

A Microsoft augusztusi javító keddjének összefoglalója

Augusztus 8-án, az esti óráktól kezdve elérhetővé váltak a Microsoft legfrissebb biztonsági javításai. Ennek megfelelően a Windowsok esetében szokás szerint frissült a Windows 10 több kiadása, a Window 8.1, és a Windows 7 SP1 is. A Windowson kívül az Internet Explorer, Microsoft Edge, Microsoft SharePoint és Microsoft SQL Server is érintett volt.

Microsoft - Csúszik a februári javító kedd (Frissítve)

A Microsoft hivatalosan közölte, hogy csúszik a februári javító kedd időpontja, tehát ma nem érkeznek meg a szokásos javítások termékeikhez. A késés okáról már érkezett hivatalos magyarázat, de egyenlőre arról nem, hogy mikor fogják pótolni a kiadást. Frissítve: A Microsoft megerősítette, hogy csak márciusban jön a következő javításadag.

Microsoft - Surface Studio és Surface Book i7

A Microsoft két új termékkel bővítette a Surface kínálatát, melyek egyike lényegében ismét egy új kategóriát teremtett. Az egyikük a tavaly megjelent Surface Book felturbózott i7-es változata, de ami ennél sokkal nagyobb szenzációnak számít az Surface Studio, amellyel megint valami mást teremtettek.

Hamarosan nem fog működni a Skype Windows Phone 8-on

Hamarosan, még idén le fog járni a Skype alkalmazás támogatása a Windows Phone 8, illetve Windows RT eszközök számára. Minderre októberben kerül majd sor, azonban ekkor még nem fog teljesen használhatatlanná válni az alkalmazás. Viszont 2017. elejére várhatóan teljesen működésképtelen lesz ezeken az eszközökön.

Új vezetőt kap a Windows Insider Program

A Windows Insider Program vezetője és egyben nyilvános arca, Gabe Aul távozik ezen szerepköréből, és helyét más veszi át. A illető pedig egy hölgy, Dona Sarkar, akinek munkáit és elképzeléseit egyébként már jó-pár korábbi Windowsban is viszont láthattunk. Így mostantól jobb lesz felé fordulni az új előzetesekkel kapcsolatos információkért.

Kövesd élőben a 2016-os Build-et

Hamarosan kezdetét veszi a Build 2016-os rendezvénye, melyen akár több érdekes újdonsággal is tálazhatnak elsősorban leginkább a fejlesztők. Ahogyan már évről évre, úgy idén itt is élőben követhető a három napos közvetítés. A fontosabb eseményekről igyekszünk majd külön beszámolni.

Build 2016 - Valami érdekességgel készül a Microsoft?

Hamarosan, március 30-án kezdetét veszi az évről évre megrendezésre kerülő Build konferencia, amely elsősorban a fejlesztőket érintő újdonságokról szól. Azonban úgy tűnik idén valami nagyobb szabású dolgot is le fognak leplezni, ami a Windows 10-et is érintheti, és jó értelemben "ki fogunk tőle akadni".
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

Driver

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!