nVidia - Letölthető az nVidia GeForce 327.23-as stabil meghajtója

Az nVidia a tegnapi napon elérhetővé tette legfrissebb, WHQL jelzéssel ellátott stabil meghajtóját, melynek talán legnagyobb újdonsága, hogy már teljes támogatást nyújt a Windows 8.1 végleges változatához. Az nVidia Geforce 327.23-as stabil meghajtója már elérhető a támogatott rendszerek mindegyikére.

nVidia - Letölthető az nVidia GeForce 320.00 Beta meghajtó driver

Az nVidia a hét elején elérhetővé tette a stabil változat utáni első béta állapotban lévő meghajtóját, mely a 320.00-as számot viseli. A friss meghajtó, egyes kártyáknál akár 20 százalékos gyorsulást is ígér, valamint támogatja a frissen debütáló Dead Island: Riptide, Neverwinter, és a Star Trek játékokat.

nVidia - Letölthető az nVidia GeForce 314.07-es stabil meghajtó driver

Az nVidia a tegnapi napon elérhetővé tette legfrissebb, digitális aláírással ellátott stabil meghajtóját, melyet kifejezetten a Crysis 3 megjelenése alkalmából tettek elérhetővé, s mellyel a legjobb teljesítmény hozható ki a támogatott kártyákból. Az nVidia Geforce 314.07-es stabil meghajtó már letölthető az nVidia honlapjáról.

nVidia - Letölthető az nVidia GeForce 313.96 Beta meghajtó driver

Az nVidia a hét elején elérhetővé tette a stabil változat utáni első béta állapotban lévő meghajtóját, melyet kifejezetten a Crysis 3 nyílt bétájának megjelenése alkalmából tett elérhetővé a cég. A friss béta meghajtóval egyes kártyáknál akár 65 százalékos teljesítményjavulást is tapasztalhatnak a kártyatulajdonosok.

nVidia - Tesztelhető a nVidia GeForce Experience nyílt bétája

Az nVidia fejlesztői gőzerővel dolgoznak egy új alkalmazás elkészítésén, mely a játékosok számára lehetővé teszi, hogy optimalizálják a számítógépükre telepített játékaik beállításait, emellett pedig naprakészen tartja a kártyához elérhető legfrissebb meghajtókat is. A program a GeForce Experience nevet kapta.

nVidia - Letölthető az nVidia GeForce 310.70 Beta meghajtó driver

Jól láthatóan az nVidia nem hagyja cserben kártyatulajdonosait, hiszen a támogatott kártyáihoz rendre kiad egy friss meghajtót, mely a legújabb játékokhoz nyújt hiba- és teljesítményjavításokat. A friss meghajtó további optimalizálásokat tartalmaz, amelyekkel a lehető legnagyobb teljesítmény hozható ki a kártyákból.

nVidia - Letölthető az nVidia GeForce 310.64 Beta meghajtó driver

Az nVidia a 310.54-es és 310.61-es béta meghajtók után ismét meglepte felhasználóit egy újabb béta driverrel, amely immáron a Far Cry 3-hoz és a Hitman: Absolution-hoz nyújt teljes támogatást, valamint ezenkívül természetesen újabb hiba- és teljesítményjavításokat is kapunk az új meghajtó személyében.

nVidia - Letölthető az nVidia GeForce 285,62 meghajtó driver!

Letölthető az új nVidia GeForce 285,62 meghajtó driver, amely jelentős teljesítményjavulást ígér, és sok hibajavítást tartalmaz, valamit új és frissített 3D Vision profilfrissítést és alapvető driverfrissítéseket tartalmaz azok számára, akik az abszolút legjobbat akarják kihozni a játékokból.

nVidia - Letölthető az nVidia GeForce 285,27 meghajtó driver!

Letölthető az új nVidia GeForce 285,27 béta meghajtó driver,amely sok teljesítmény és hibajavítást,új és frissített 3D Vision profil frissítést,valamint alapvető driver frissítéseket tartalmaz azok számára,akik az abszolút legjobbat akarják kihozni a játékokból.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 5

vgyula12, Lali, olasz911, loyalhudy, kissdavid98

  • Mai aktív:205
  • Szülinapos:5
  • Összes:15,136
  • Legújabb:befe
  • Vendég:5

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!