Használj digitális monitor kábelt

Talán a legtöbben nem is gondolnák, hogy milyen nagy különbség lehet az analóg és digitális vezetékek között. Pedig a legtöbb felhasználó valószínűleg az előbbit használja, pedig nagy felbontású kijelzőkön a digitálist kellene. Ennek következtében a kép homályos és szellemképes lehet, amennyiben pedig ezt tapasztaljuk, ideje kábelt váltani!

Sok forrófejű mobiltelefonba kerülhet hővezető cső

Míg régebben a mobiltelefonok kisebb teljesítményűek voltak, nem is melegedtek túlzottan. Azóta, amióta néhány éve elindult a processzormag és órajel mánia, lassan már egy néhány éves számítógépet is leköröznek ezek az okos csodamobilok. Ami gyors és nagy teljesítményű az persze egyre több hőt is termel. Korábban a nagyméretű hővezető csövek a számítógépek kiváltságai voltak, azonban hamarosan az okostelefonokban is helyet kaphatnak.

Microsoft Lumia 640 és 640 XL

A Microsoft két új telefont mutatott be a Mobile World Congress-en amelyek már a 40-es modellsorozathoz tartoznak. Az érdekes az, hogy ismét egy olcsóbb készülékről van szó, amellyel így tovább növelték a már amúgy is eléggé bő alsó kategóriás kínálatukat.

Samsung Galaxy S6 és S6 Edge

A Samsung bejelentette legújabb csúcskészülékét és egyben a Galaxy termékcsalád legújabb tagját, a Samsung Galaxy S6-ot és annak lekerekített szélű testvérét, az S6 Edge-t. A telefonról a Barcelonában tartott Mobile World Congress-en rántották le a leplet, ahol a specifikációi mellett, nem olcsónak bizonyuló árról is szó esett.

ASUS - Nagyon vékony Windows táblagépek

Az ASUS bemutatta legújabb Transformer Book Chi szériás táblagépeit, amelyek nem csak rendkívül vékonyra és mutatósra sikerültek, de áruk nem tűnik túl borsosnak. Az új Chi, több kijelző méretettel fog fogalomba kerülni, 8.9-től, egészen a 12.5 colosig, és csatlakoztatható billentyűzettel is rendelkeznek majd.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Legújabb letöltések

Online tagok: 2

diobioesz, kicsibaba

  • 9 Vendég
  • 338 Tagok ma
  • 13 Szülinapos
  • 16,172 Összes tag

MegaDance

In Memoriam
A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!