Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.

Sok forrófejű mobiltelefonba kerülhet hővezető cső

Míg régebben a mobiltelefonok kisebb teljesítményűek voltak, nem is melegedtek túlzottan. Azóta, amióta néhány éve elindult a processzormag és órajel mánia, lassan már egy néhány éves számítógépet is leköröznek ezek az okos csodamobilok. Ami gyors és nagy teljesítményű az persze egyre több hőt is termel. Korábban a nagyméretű hővezető csövek a számítógépek kiváltságai voltak, azonban hamarosan az okostelefonokban is helyet kaphatnak.

Microsoft Lumia 640 és 640 XL

A Microsoft két új telefont mutatott be a Mobile World Congress-en amelyek már a 40-es modellsorozathoz tartoznak. Az érdekes az, hogy ismét egy olcsóbb készülékről van szó, amellyel így tovább növelték a már amúgy is eléggé bő alsó kategóriás kínálatukat.

Samsung Galaxy S6 és S6 Edge

A Samsung bejelentette legújabb csúcskészülékét és egyben a Galaxy termékcsalád legújabb tagját, a Samsung Galaxy S6-ot és annak lekerekített szélű testvérét, az S6 Edge-t. A telefonról a Barcelonában tartott Mobile World Congress-en rántották le a leplet, ahol a specifikációi mellett, nem olcsónak bizonyuló árról is szó esett.

ASUS - Nagyon vékony Windows táblagépek

Az ASUS bemutatta legújabb Transformer Book Chi szériás táblagépeit, amelyek nem csak rendkívül vékonyra és mutatósra sikerültek, de áruk nem tűnik túl borsosnak. Az új Chi, több kijelző méretettel fog fogalomba kerülni, 8.9-től, egészen a 12.5 colosig, és csatlakoztatható billentyűzettel is rendelkeznek majd.

AMD HD 4770 vs 7770: generációk harca

Az AMD videokártyák generációról generációra javulnak, nő a teljesítményük. De mennyi is az annyi? A napokban nyugdíjba küldtem a kiöregedő AMD Radeon HD 4770 videokártyámat, de előtte azért néhány tulajdonságban és játékban összehasonlítottam az utódjával.

Szavazás

Tetszenek az oldalunkon megjelenő cikkek változatosságai, illetve a publikált mennyiségük?

Online tagok: 0

Jelenleg nincs aktív tag.
  • 5 Vendég
  • 1 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 21,387 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!