Még idén egy könnyedebb Windows 10 kiadás érkezhet

Egy teljesen új független Windows 10 kiadáson dolgozik a Microsoft, amely jelentős fogyókúrán esik át. Az egyelőre "Lean" nevet viselő rendszerből több régi komponenst is eltávolításra került majd, annak érdekében, hogy kevesebb helyet és erőforrást igényeljen.

Windows 10 Version 1803 (Build 17134) magyar ISO telepítők

Ismételten elérhetővé tesszük a Windows 10 Version 1803, ezúttal aktuális és remélhetőleg már publikusan is megjelenő 17134-es buildszámú verzióját. Így aki szeretné korábbi 17133-as rendszerét is frissítheti, vagy tiszta telepítés is végrehajtható vele.

Windows 10 Redstone 5 Build 17650 (Skip Ahead)

A héten is új Windows 10 Redstone 5 előzetes érkezett a Skip ahead beállítások mellet a Windows Insider Program tagjainak. A build 17650 túl sok jelentős újítást nem hozott magával, mindössze a Windows Defender kapott pár esztétikai és működésbeli fejlesztést.

Windows 10 Redstone 5 Build 17643 (Skip Ahead)

Újabb előzetes érkezett a Windows Insiderek számára, az ősszel érkező, egyelőre Redstone 5 néven ismert rendszerből. Az új build 17643 elsősorban további fejlesztéseket hoz a Sets-ben, amely így már a legújabb Office 365 előzetessel is képes szorosan együttműködni, - de pár további apróbb fejlesztés is bekerült a rendszerbe.

A Microsoft megfoszthatja RTM státuszától a Windows 10 Build 17133-at

A Windows 10 fejlesztésében eddig példátlan esemény történhet, ugyanis a Microsoft megfoszthatja RTM, azaz végleges státuszától a Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítését, pontosabban a build 17133-at. Jelenleg legalábbis nagyon így fest a helyzet, ha pedig ez történik, meglehetősen csúszni fog a publikus megjelenés.

Késik a Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítése [Update]

A várakozásokkal ellenkezőleg egyelőre nem kezdődött meg a Windows 10 következő kiadásának, a Tavaszi Alkotói Frissítése. Valószínűleg ez a következő napokban sem fog változni, így a kiadás akár egy héttel is eltolódhat. Mindennek ellenére azonban egy új összesítő frissítés érkezett a build 17133-hoz, azonban egyelőre csak az Insidereknek.

Windows 10 Redstone 5 Build 17639 (Skip Ahead)

Újabb Windows 10 Redstone 5 előzetes vált elérhetővé a Windows Insidereknek a Skip ahead beállítások mellet. Ezúttal főképp a Kollekciók (Sets) esetében történtek jelentősebb fejlesztések, többek között már a Fájlkezelő is jobban támogatja azt, így lényegében az már valóban támogatja a lapfüles használatot.

A Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítésének újdonságai

A Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítése (version 1803) fejlesztése lezárult és rövidesen nyilvános megjelenésére is sor kerül majd. Így ezúttal is összegyűjtöttük egyetlen nagy listába, hogy az új kiadás végül milyen változásokat és újdonságokat hozott magával.

Windows 10 Redstone 5 Build 17634 (Skip ahead)

Tovább folytatódik a Windows Insider Program a következő állomással, amely a Redstone 5 kódnéven fejlesztett rendszer. Az év második felében, várhatóan ősszel érkez Windows 10 verzió build 17634-es előzetese már elérhető, egyelőre még továbbra is a Skip ahead Insider beállításokat használva.

Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítés (Version 1803) magyar ISO telepítők

Szokás szerint ezúttal is idő előtt közzétesszük a Windows 10 hamarosan megjelenő kiadásának, a Tavaszi Alkotói Frissítésének magyar nyelvű telepítő képfájljait. Segítségével végezhetünk tiszta telepítést, illetve frissíthetjük meglévő rendszerünket, de egyszerű tesztelési célra is tökéletesen felhasználható.

Windows 10 RS4 Build 17133 előzetes - RTM

Ahogy az várható volt, elérhetővé vált a Windows Insider Program tagjainak a gyors beállítások mellet a Windows 10 Redstone 4 build 17133, vagyis a végleges Windows 10 Tavaszi Alkotói Frissítés. Nem meglepő módon, túlzottan sok újdonság nem is került be a legutóbbi verzióhoz képest.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

loyalhudy, Mesant

  • Mai aktív:205
  • Szülinapos:5
  • Összes:15,136
  • Legújabb:befe
  • Vendég:7

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!