Windows 10 Build 17101 (Redstone 4) és 17604 (Redstone 5) előzetesek

A héten két új Windows 10 előzetes is kiadásra került a tesztelőknek, amelyben a különlegesség az, hogy az egyik ezek közül már a következő, ősszel érkező Windows 10 kiadás előzetese. Ez utóbbi a 17604-es buildszámú előzetes kiadás, amely csak a "Skip ahead" beállításokat használva érhető el a tesztelőknek.

Windows 10 Redstone 4 Build 17093 előzetes

Új Windows 10 előzetes vált elérhetővé a Windows Insider Program gyors beállításai mellett, mellyel a build 17093 érkezik meg a tesztelőknek. Ezen előzetesbe is került pár fejlesztés, ami érinti a játékossávot, a több GPU-s eszközöket, a biztonsági központot és még sok egyéb mást.

Megszűnik a Windows 10 S, mint különálló kiadás

Megszűnik a Windows 10 S, legalábbis ami a jelenlegi formáját illeti, ugyanis a jövőben nem különálló Windows 10 kiadásként érkezik majd. Ehelyett mint egyfajta viselkedési mód lesz elérhető, a már eddig is létező és ismert Windows 10 Home vagy Pro kiadásai számára.

Windows 10 - Tavaszi alkotói frissítés lesz a Redstone 4?

Mint eddig minden Windows 10 frissítés, úgy valószínűleg a következő, hamarosan megjelenő Redstone 4 kódnéven fejlesztett rendszer is kap majd egy publikus elnevezést. Egy rövidke időre pedig felbukkant egy ilyen lehetséges elnevezés, amely azt jelentheti, hogy egy újabb alkotói frissítés címszó alatt megjelenő kiadásról van szó.

Windows 10 - Újabb összesítő frissítés (16299.214)

Egy újabb összesítő frissítés jelent meg a Windows 10 legutóbbi őszi alkotói kiadásához (version 1709). A frissítés ismételten összefüggésbe hozható a Meltdown és Spectre biztonsági hibákkal, ugyanakkor inkább úgy tűnik, hogy az utóbbi idő kissé kaotikussá és rendszertelenné vált verziószámozásait hivatott rendbe tenni.

Új "Modern" Windows 10 kiadásokon dolgozik a Microsoft

Kiderült, hogy a Microsoft új Windows 10 kiadáson dolgozik, amely ezúttal alapjaiban is nagyban eltérő lesz az eddig ismertektől. Ez pedig elsősorban annak köszönhető, hogy a rendszer szakít a régmúltba visszatekintő, örökölt Windows összetevőivel, és ahelyett teljes egészében az új univerzális platformra épül majd.

Windows 10 Redstone 4 build 17083-as előzetes

A héten is új Windows 10 előzetes verzió érkezett a tesztelőknek a gyors frissítési csatornára. A build 17083-as előzetes ezúttal is hozott pár újítást, nevezetesen a gépház képessé vált a betűtípusok kezelésére, valamint a rendszer által küldött diagnosztikai adatokba is sokkal nagyobb betekintést nyerhetünk.

Windows 10 Redstone 4 Build 17074 előzetes

A héten megérkezett az év első Windows 10 Redstone 4-es előzetese, amely most az ünnepek miatt, a legutóbbi kiadáshoz képest körülbelül 3 hetes kihagyást jelentett. Viszont a build 17074-be ezúttal is kerül jócskán új dolog, így a Windows Inider program tagjainak van mit kipróbálni.

Windows 10 januári összesítő javítás (Meltdown) - Újra elérhető

A múlthét folyamán új biztonsági összesítő frissítés vált elérhetővé a Windows rendszerekhez, a gyorsan hírhedté vált Meltdown és Spectre sebezhetőségek ellen. Ezen kívül pár további javítás és módosítás is belekerült ezen frissítéscsomagba, ugyanakkor ez nem biztos, hogy már mindenki számára megérkezett Windows Update-en.

Windows 10 Redstone 4 - Build 17063 egy rakás újdonsággal

Két hét kihagyás után, a Windows 10 fejlesztői új előzetes kiadást tettek elérhetővé a tesztelők számára az ünnepekre. A 17063-as buildszámú rendszer pedig az első olyan Redstone 4 előzetes, amely végre néhány igazán érdekes újdonságot hoz, mint a régóta ígért Idővonal funkció. De sok egyéb dolog is változott...
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 1

POKA

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!