Windows 10 nyilvános összesítő frissítés (Build 16299.98)

November 30-án este új összesítő frissítés érkezett a Windows 10 őszi alkotói kiadásához. Ez pedig az első olyan javítás a rendszerhez, amely nem a javító keddek valamelyikén került kiadásra, így nem biztonsági, hanem elsősorban minőségi fejlesztéseket és javításokat tartalmaz.

Windows 10 Redstone 4 - Build 17046 előzetes

A múlthéttől ismét új előzetest tesztelhetnek a Windows Insider Program részesei. Az új Windows 10 Build 17046 némi újítást hoz a Microsoft Edge, az alkalmazások beállításainak könnyebb elérhetősége, valamint további bevitelt érintő újdonságok is bekerültek.

Windows 10 Build 17035 - Edge, Gépház, Beviteli, Közeli megosztás

A héten egy kis kihagyást követően új Redstone 4 előzetes érkezett a Windows Insider Program tagjainak. Az új 17035-ös buildszámú előzetes pár kiemelkedőbb újdonságot is hozott magával, melyek a felületben, az Edge-ben, a Gépházban és egy teljesen új megosztási módszerben érhetők tetten.

Windows 10 Redstone 4 Build 17025 előzetes

Új Windows 10 előzetest próbálhatnak ki a tesztelők. A jövőre érkező egyelőre csak "Redstone 4" néven ismert következő fő kiadás legújabb build 17025-ös előzetese elérhető a Windows Insider Program gyors beállításait használva. Az új verzió ezúttal csak apróbb újdonságokat hozott, pár hibajavításon és általános fejlesztésen túl.

Windows 10 Version 1709 összesítő frissítés (Build 16299.19)

A Windows 10 őszi alkotói kiadásának megjelenésével (version 1709), kiadásra került annak legelső összesítő frissítése is. Ugyanezen javítást korábban a Windows Insiderek is elérhették már, de most a megjelenéssel a Windows Update nyilvános csatornájára is megérkezett.

Megjelent a Windows 10 őszi alkotói kiadása

Ma hivatalosan is elstartolt a Windows 10 új immáron legfrissebb stabil kiadása. Ezen alkalomból jó szokásunkhoz híven összeszedtük a rendszerbe bekerült fontosabb újdonságait. Mindemellett természetesen annak elérhetőségéről is leírjuk a fontosabb tudnivalókat.

Tölthető az őszi alkotói kiadás frissítő és telepítőkészítő eszköze

Az új Windows 10 kiadás megjelenésével szokás szerint új verzió érkezett a meglévő Windows telepítések frissítésre és telepítőmédiumok készítésére egyaránt alkalmas Media Creation Tool-ból. Aki még az eszköz egy korábbi verziójával rendelkezik, annak mindenképpen ezt az új verziót kell használnia, hogy az őszi alkotói kiadást szerezze be.

Windows 10 Redstone 4 előzetes (Build 17017)

Új Windows 10 előzetes kiadás érkezett, de természetesen már nem a napokon belül megjelenő őszi alkotói kiadásból, hanem a következő, egyelőre "Redstone 4" néven ismert verzióból. Ez pedig az első olyan Redstone 4 előzetes mai már a "Skip ahead" mentes tesztelőknek is megérkezett.

Windows 10 Őszi alkotói kiadás magyar telepítők (by oprend)

A nagy érdeklődésből kifolyólag a Windows 10 őszi alkotói kiadásából is elkészítettük a magyar nyelvű telepítőket a Windows Update-ről származó ESD képfájlokból. Így aki szeretné már idő előtt ezeket felhasználva is telepítheti a Windows 10 következő fő kiadását.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 3

szesze78, Zsombi33, Lali

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!