Szeptember 30-án kerül bemutatásra a Windows 9 előzetese

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy szeptember 30-án, egy rendezvény keretein belül fogja először bemutatni is a következő Windows első előzetes verzióját. Ezzel együtt úgy tűnik, a pletyka is egyre inkább valóságnak tűnik, miszerint a nyilvánosság számára is elérhető lesz.

A virtuális asztalok működése videón (Build 9834)

A virtuális asztalok is megtekinthetőek működés közben egy újabb videón, a Windows Threshold 9834-es összeállításáról. Így látható, hogyan lehet a virtuális asztalokat kezelni, hozzáadni, eltávolítani illetve a rajtuk megnyitott alkalmazásokba is betekintést nyerni.

Windows Threshold Build 9834 képernyőképek

Újabb képernyőképek szivárogtak ki a következő Windowsról, kódnevén "Threshold"-ról, melyek ezúttal végre pár újdonságot és változást is mutatnak. Bár a képek eredete nem százszázalékosan megbízható, ugyanakkor teljesen hitelesnek tűnnek, azt figyelembe véve, mit tudunk eddig a rendszerről.

Windows 9 - Sokat számítanak majd a kapott visszajelzések

Úgy tűnik a Microsoft más megközelítésből fog hozzáállni a következő Windows fejlesztéséhez, mivel az eddigiekhez képest jóval többet jelenthet majd a felhasználók visszhangja. Ezt elsősorban az előzetes fogja lehetővé tenni, amelyről küldött visszajelzések erősen befolyásolhatják majd a végleges verziót.

Windows 9 - Néhány újdonság amit a Windows Threshold hozhat

Bár túl sok pontos információt továbbra sem tudhatunk a következő Windowsról, azonban van néhány olyan érdekesség amelyekből megérheti párat bemutatni. Ebben a cikkben pár olyan újdonságról írunk, mely ugyan bekerülhet a Windows 9-be, de semmi garancia nincs rá, hogy ez valóban így lesz.

Windows 9 - A partnerek már tesztelhetik az új Windowst

Egyes források alapján megerősítést nyert azt, hogy a Windows 9 egy kezdeti verziója már elérhető néhány partner számára. Ez annak tekintetében, hogy szeptember 30-án elérhetővé válhat egy nyilvános előzetes, egyáltalán nem meglepő hír.

Windows 9 - Szeptember végén érkezhet az első előzetes

Úgy tűnik, hogy egyre inkább van esély egy idén megjelenő Windows Threshold előzetesre. A jelek szerint nem is olyan sokára, körülbelül szeptember vége környékén érkezhet, melyet a Microsoft nyilvánosan is letölthetővé tesz majd minden érdeklődő számára.

Windows 9 - Őszi előzetes, eltűnik a Charms Bar?

Egyre több információ kezd napvilágra kerülni a Windows Threshold fejlesztéséről, melyről most egy újabb felhasználói felületet érintő apróbb módosítás derült ki, ami a Charms Bar-t érinti. E mellet úgy tűnik, hogy egy őszi előzetes megjelenése sem teljesen lehetetlen.

Windows 9 - Jönnek a virtuális asztalok?

A Windows következő nagyobb frissítésében, amit jelenleg még mint Windows Threshold hívunk, lehetséges, hogy egy már több operációs rendszerben is jelen lévő új funkció kerülhet be, mely virtuális asztalok használatát teszi lehetővé.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

Wolawola, ice63

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!