Közlemény - Szerkesztőket keresünk!

Amennyiben szereted az újságírást, útmutatók készítését, vagy különböző multimédia tartalmak létrehozását, most lehetőséget biztosítunk arra, hogy csatlakozz az Oprend szerkesztőségéhez. Mindehhez egyáltalán nem követelmény az, hogy profi legyél, a lényeg, hogy elvezd amit csinálsz és ezzel informálhass is másokat.

Üdvözlet újra itt: Megújultunk!

Megújultunk! Bár még nem öltött teljesen végleges formát az új oldal, ennek ellenére megnyitjuk azt tagjainknak. További változásokra természetesen így még számítani kell, mivel több régi tartalom is visszaállításra várakozik. Köszönjük eddigi türelmeteket!

B.Ú.É.K. 2016 - Boldog új évek kívánunk!

Eltelt ismét egy év, amely nem volt eseményektől mentes. Ezúton szeretnénk megköszönni minden olvasónak, tagunknak, támogatónknak és az oldal életét bármilyen módon segítőknek a ránk fordított időt és energiát. Mindenkinek kellemes és sikerekben gazdag új évet kívánunk és reméljük, jövőre is velünk maradtok.

B.U.É.K. 2015! (BTTF Special)

Itt van az újév, méghozzá 2015, így ezt az alkalmat egy elég rendhagyó, de mégis valamennyire a technikai és informatikai éránál maradó cikkel szeretnénk megünnepelni. Ez úton szeretnénk minden kedves olvasónknak, és persze az oldalt segítő tagjainknak sikerekben gazdag, boldog új évet kívánni!

OPREND - Ismét elérhetőek vagyunk!

Nagy örömömre szolgál bejelenteni, hogy végre újra elérhetőek vagyunk több mint 4 nap kimaradás után. Talán ez volt az oldal története során az egyik leghosszabb kimaradás, de reméljük, hogy az utolsó.

OPREND - Visszatértünk!

Sajnos a leállás mint észrevehettétek egyáltalán nem volt gondmentes a szerverek áttelepítése során, így sajnos egy kis tartalomvesztést is el kellett szenvednünk. Elnézést kérünk mindenkitől a többnapos kiesésért!

OPREND - Új év, új dizájn...

Eljött az új év, így ebből az alkalomból szeretnék mindenikek boldog új évet kívánni és ahogy az látszik az oldal megjelenése is átment egy kisebb változáson. Reméljük tetszik!

OPREND - Megvan a győztes!

Bizony megvan az első nyereményjátékunk nyertese, akinek a nevét már biztos mindenki tudni szeretné, hát akkor nem is nagyon húznám tovább az időt, a nyertes nem más mint...

OPREND - Bővült a csapat!

Üdv mindenkinek! Mikeee (Miki) vagyok, polgári nevemen Tar Miklós. Észak-Magyarországon lakom a szlovák határ mellett. Jelentem én vagyok a legújabb szerkesztő „bácsi” az OPREND csapatában.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 4

Mesant, Lali, Driver, kissdavid98

  • Mai aktív:205
  • Szülinapos:5
  • Összes:15,136
  • Legújabb:befe
  • Vendég:12

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!