XBOX - Elmosódnak a hátárok konzol és PC között

Egyre inkább megfigyelhetjük, ahogy az Xbox One és PC közötti határok szűkülnek és szinte eltűnnek. Nem csak a kiadók, hanem maga a Microsoft is ezt az utat választotta azzal, hogy több olyan eredetileg Xbox exkluzív címet hoz el a játékosoknak, amelyre eddig még sosem volt példa. Ez pedig a jövőben csak még inkább így lesz.

A Microsoft előadása a 2015-ös GDC-n

Ahogyan nagyon sok játékgyártó és cég, úgy a Microsoft is ellátogatott a 2015-ös Game Developers Conference helyszínére San Francisco-ban. Itt további részleteket árultak el a Windows 10 és az Xbox kapcsolatáról, amely már a PC-s játékosokat is érinti, hiszen a korlátok a platformok között már igazán elvékonyodnak.

XBOX ONE - Elkezdték gyártani a végleges XBOX-ot

Néhány napja terjed a hír, hogy elkészültek a végleges XBOX ONE tervei, és el is kezdték gyártani. A boltok polcain, november közepén tűnhet majd fel. A kezdeti bizonytalanságokat a Microsoft részéről talán egy kicsit megemelt órajel kompenzálhatja.

XBOX ONE - Változtatások a játékok továbbadásának módjában

Még meg sem jelent az új XBOX ONE konzol, de már most változtatásokra volt szükség a Microsoft részéről, legalábbis ami az elképzeléseiket illeti. Mindjárt két dologban is: az állandó internetkapcsolat meglétében, illetve a játékok kölcsön, illetve továbbadásának módjában.

Xbox One - Minden lényeges információ

Az 1 órás bemutató alatt sok minden kiderült az új generációs Xbox konzolról, mely a One nevet kapta. Ezzel végre megtört a csend és egyértelművé vált, hogy a PlayStation 4 bizony riválist kap. Ebben a hírben miden olyan fontosabb információt megtudhatsz az új konzolról, amit csak tudni érdemes.

Xbox - Ma kerül leleplezésre az új generációs Xbox

Ma kerül leleplezésre a következő generációs Xbox konzol, melyről eddig nagyon hallgatott a Microsoft. Ez ma helyi idő szerint 19 órától megváltozik, mivel végre bemutatják nekünk élőben milyen újdonságokra számíthatunk. Kövessétek az eseményt velünk!

XBOX - Kinect 2.0-val érkezhet a következő XBOX

Miután a múlt hónap végén kiszivárgott a következő XBOX csaknem teljes specifikációja, már akkor is felmerült, hogy a játékkonzol következő változata esetleg már beépítve fogja tartalmazni a Kinect-et. A most kiszivárgott új információknak köszönetűen az XBOX 720-ban a Kinect 2.0 is debütálhat, mely jóval fejlettebb lesz jelenlegi társához képest.

XBOX - Kiszivárgott az XBOX "Durango" 720 specifikációja

Az XBOX 360-as konzollal rendelkező játékosok számára igen fontos adatok szivárogtak ki a Microsoft következő generációs konzoljáról, melyet egyelőre a cégen belül "Durango" kódnéven fejlesztenek és mely a kikerült technikai információk alapján bőven túlszárnyalja a mai XBOX 360-as modellt.

XBOX - 1,4 millió XBOX 360 fogyott el az USA-ban

A Microsoft nemrég közzétett adatai szerint a 2012-es év Decemberében a cégnek sikerült értékesíteni 1,4 millió darab XBOX 360-as konzolt az Egyesült Államokban, mellyel így a Microsoft XBOX részlege minden versenytársát magasan felülmúlva végzett az első helyen az eladási adatokat tekintve.

XBOX - Megkezdődött a visszaszámlálás! Jön a következő XBOX?

Természetesen, a Microsoft a 2013-as évben is részt vesz az E3-on. A rendezvényen rengeteg, a videojátékokkal kapcsolatos érdekességet láthatunk majd. Az idei E3-ra Június 11-13. között kerül sor, melyet ezúttal is Los Angelesben tartanak. Eközben, egy a Microsoft által üzemeltetett oldalon, elkezdődött egy visszaszámlálás.
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 5

vgyula12, Lali, olasz911, loyalhudy, kissdavid98

  • Mai aktív:205
  • Szülinapos:5
  • Összes:15,136
  • Legújabb:befe
  • Vendég:3

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!