Megjelent az Ubuntu 15.04

Megjelent az Ubuntu legfrissebb kiadása amely a Vivid Vervet fejlesztési nevet kapta. Ahogy mindig a rendszer ingyenesen tölthető le, vagy amennyiben egy korábbi kiadást futtattunk, az hamarosan értesíthet majd az új frissítési lehetőségről. Ez az Ubuntu nem LTS kiadás, tehát 9 hónapon át lesz támogatva.

Letölthető az Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn

Megjelent és letölthetővé vált az Ubuntu soron következő 14.10-es kiadása, amely a Utopic Unicorn nevet kapta. Az új rendszer a felszínen azonban nem sok változást mutat a 14.04-es verzióhoz képest, azok ezúttal inkább a motorháztető alatt keresendők. Ezek pedig leginkább, a szerver oldali felhasználóknak kedveznek.

Ubuntu 13.04 Beta - Megjelent

A tegnapi nap folyamán elérhetővé vált az Ubuntu 13.04 Raring Ringtail verzió egyetlen Beta-ja. Mint azt már a novemberi cikkemben említettem, idő közben változott az Ubuntu ezen verziójának kiadási sémája, így az összes alfa ill. RC helyett, csupán egyetlen beta verzió kerül kiadásra, majd pedig a végleges változat.

Ubuntu for Tablets - Ubuntu táblagépekre

A tegnapi nap folyamán Mark Shuttleworth személyesen mutatta be a Cannonical új termékét, az Ubuntu Tabletekre szánt operációs rendszerét. Az Ubuntu for Tablets elnevezésű operációs rendszer működése rendkívül hasonló a februárban bemutatott Ubuntu Phone OS-hez, de a nagyméretű kijelző miatt jó néhány extra funkció is beépítésre került.
Adatvédelmi irányelveink megváltoztak. Erről és a sütik használatáról itt olvashat

Online tagok: 1

Valentin50
  • 3 Vendég
  • 198 Tagok ma
  • 7 Szülinapos
  • 20,900 Összes tag

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!