Novemberben teljesen megújul a Firefox

Teljesen megújul a novemberen érkező Firefox 57-es verziója. Nem csak külsőleg kap egy alaposabb frissítést a nyílt forráskódú webböngésző, de a motorja is igen jelentős fejlesztést kap. Így nem csak sokkal gyorsabb, de gördülékenyebb böngészést is magával hozhat majd.

Végre több folyamatban fut a Firefox új 54-es verziója

Borzasztó hosszú idő után a Firefox nemrég megjelent legújabb 54-es verziójába egy igen jelentős újítás került be, amivel a böngésző végre több folyamatszálat használ működéséhez. Ez pedig nagyban segíthet a stabilitásban, amely egy olyan pont amely miatt sokan már régen elpártolhattak a böngészőtől, valamely másik alternatívához.

2017-ben felhagy a Windows XP/Vista támogatásával a Mozilla

A Microsoft már több mint két éve semmilyen módon nem nyújt támogatást a 2001-ben megjelenő operációs rendszeréhez. A Mozilla azonban a Extended Support lejártát követően is folytatta a Windows XP-re történő Firefox-verziók kiadását. 2017-ben ez megváltozik...
Mint minden weboldal, úgy az OPREND.hu is sütiket használ a megfelelő működéshez. További információ

Online tagok: 2

Zsombi33, Laci09

MegaDance

A hirdetés blokkolva lett. Kérjük amennyiben teheted, támogass minket legalább annyival, hogy oldalunkon feloldod a reklámszűrőt. Mindez neked nem kerül semmibe, az oldal fennmaradásában viszont sokat segíthet. Köszönjük szépen!